Μεσσηνίας

«Περιοδεία του Αλέξη Χαρίτση σε Σκάλα, Βαλύρα και Κατσαρού»

Τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος στην περιφέρεια συζήτησε με κατοίκους ο Υποψήφιος Βουλευτής Μεσσηνίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Χαρίτσης κατά την διάρκεια της επίσκεψής του σε Σκάλα, Βαλύρα και Κατσαρού. Ο Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έγινε δέκτης της απόγνωσης των αγροτών-παραγωγών εξ’ αιτίας των κατακόρυφων αυξήσεων στο κόστος παραγωγής , την ενέργεια και τα καύσιμα, με άμεση επίπτωση στην τραγική μείωση των εισοδημάτων τους. Οι ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την άρνηση μέριμνας και ενισχύσεων προς τον αγροτικό κόσμο είναι πλέον αυταπόδεικτες και οδηγούν μαθηματικά στην περαιτέρω ερημοποίηση της υπαίθρου.

Ο Αλ. Χαρίτσης τόνισε για άλλη μια φορά την αναγκαιότητα της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές της 21ης Μαΐου, για την πολιτική αλλαγή και την δημιουργία προοδευτικής κυβέρνησης.

Για Δικαιοσύνη Παντού και Ανάπτυξη για όλους με σχέδιο και αποτελεσματικότητα, προς όφελος των κατοίκων της περιφέρειας που συνιστούν και τον αδύναμο κρίκο της κρίσης.

Σχετικές αναρτήσεις

Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής Διοίκησης της 120 ΠΕΑ

admin2020

Ευχαριστήριο μήνυμα προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου από το Ειδικό Σχολείο Μαντινείας

admin2020

Στις 7 Μαΐου στο Φίλια Οιχαλίας η 3η Ποδηλατομαγιά Άνω Μεσσηνίας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies