Μεσσηνίας

Περιοδεία του Δημήτρη Πτωχού στην περιφερειακή ενότητα Λακωνίας

Στην περιφερειακή ενότητα Λακωνίας περιόδευσε, την Πέμπτη 24 Αύγουστου, ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πελοπόννησος Μπροστά» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός. Μαζί με υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του, ο Δημήτρης Πτωχός επισκέφτηκε κατά σειρά το Αφυσσού, τη Σκούρα, τον Κεφαλά, τη Γκοριτσά, τους Αγίους Αναργύρους, το Γεράκι και τον Βρονταμά.

Σε κάθε σταθμό της περιοδείας του, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου είχε συναντήσεις με πολίτες και εκπροσώπους τοπικών φορέων, με στόχο την καταγραφή των προβλημάτων της περιοχής και την παρουσίαση των προτάσεων της παράταξης «Η Πελοπόννησος Μπροστά».

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός δήλωσε:

«Βρισκόμαστε πάλι στη Λακωνία, αυτή τη στιγμή είμαστε στο πανέμορφο Γεράκι. Συναντήσαμε πολλούς παραγωγούς, εκπροσώπους του πρωτογενή τομέα. Συζητήσαμε, ακούσαμε και συνθέσαμε απόψεις μαζί τους. Όπως γνωρίζετε ο πρωτογενής τομέας για μας αποτελεί βασική προτεραιότητα στην προσπάθεια που κάνουμε ώστε γίνει η Πελοπόννησος μία περιφέρεια πρότυπο σε όλους τους τομείς. Και σε αυτή την πορεία, όπως έχουμε ξανα πει, σας θέλουμε όλες και όλους δίπλα μας».

Σχετικές αναρτήσεις

Πλήθος πιστών στην Ακολουθία του Επιταφίου στην Καλαμάτα

admin2020

Live Σε κλίμα ευλάβειας και κατάνυξης η συνάντηση των Επιτάφιων στην Μεσσήνη-Βίντεο

admin2020

Live Σε κλίμα ευλάβειας και κατάνυξης η περιφορά του επιτάφιου στο Μαυρομμάτη Πάμισου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies