Μεσσηνίας

ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κλιμάκια υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας αποτελούμενα από τους Βεργινάδη Μαρία, Κιουρή Χαρά, Κωνσταντινέα Πέτρο και Μάκαρη Μανώλη επισκέφτηκαν τη Δευτέρα 24/4 το πρωί δημόσιες υπηρεσίες στην Καλαμάτα (Τελωνείο, Λιμεναρχείο, Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας και καταστήματα της οδού Κρήτης). Το απόγευμα περιόδευσαν στα Γιαννιτσάνικα, ενώ ο υποψήφιος βουλευτής Παναγιώτης Στέφανος επισκέφτηκε χωριά του Δήμου Μεσσήνης (Αβραμιού, Μάδενα, Λυκότραφο, Μαυρομμάτι) .

Το πρωί της Τρίτης 25/4 η Μαρία Βεργινάδη και ο Πέτρος Κωνσταντινέας περιόδευσαν στην Πυροσβεστική, το Δασαρχείο, τα Δικαστήρια και στα καταστήματα της περιοχής, ενώ η Χαρά Κιουρή, ο Μανώλης Μάκαρης και ο Παναγιώτης Στέφανος επισκέφτηκαν το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας, όπου συζήτησαν τα προβλήματα με το διευθυντή και εργαζόμενους και ακολούθως επισκέφτηκαν τη ΔΟΥ Καλαμάτας, τον ΕΦΚΑ και τα καταστήματα της περιοχής. Το απόγευμα της Τρίτης οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος, μαζί με τον Αλέξη Χαρίτση, επισκέφτηκαν το Πλατύ, το Πήδημα και τα Αρφαρά.

Την Τετάρτη έχουν προγραμματιστεί περιοδείες το πρωί στο νέο Δημαρχείο Καλαμάτας, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, στη ΔΕΥΑΚ, το ΚΤΕΛ και το ΣΥΦΑΝΟΠΠΕ. Το απόγευμα θα γίνουν επισκέψεις σε Κουκουνάρα – Στενωσιά – Χανδρινού και σε Μάνεση – Στέρνα – Διόδια – Αριστομένη – Στρέφι.

Το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας

Σχετικές αναρτήσεις

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ του Τμήματος ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ

admin2020

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου

admin2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΓΟ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies