Μεσσηνίας

Περιοδική έκθεση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσηνίας

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης «Νερικόμι» των μαθητών του κεραμίστα Ηλία Χριστόπουλου από το «Καλλιτεχνικό Στέκι Καλαμάτας» και το Καλλιτεχνικό Εργαστήριο «Όπτησις» της Πάτρας, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και εκδηλώσεων του Αρχαιολογικού Μουσείου Μεσσηνίας.
Το «Νερικόμι» είναι μια γιαπωνέζικη τεχνική κατασκευής αγγείων με χρωματιστή πορσελάνη, όπου η ενιαία φόρμα συντίθεται από σχέδια με τεχνοτροπία που θυμίζει την τέχνη του ψηφιδωτού γυαλιού στο χώρο της Μεσογείου κατά την αρχαιότητα.
Διάρκεια της έκθεσης 24/02/2024- 18/03/2024
Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσηνίας, Καλαμάτα, Μπενάκη και Αγ. Ιωάννη (κτήριο παλαιάς Δημοτικής Αγοράς, έναντι Αγ. Αποστόλων)
Τηλ. Επικοινωνίας: 27210 63100(118)

Σχετικές αναρτήσεις

Νέα εποχή για το Διεθνές Αεροδρόμιο Καλαμάτας | Δημήτρης Πτωχός: «Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο ανάπτυξης, εξωστρέφειας και ευκαιριών για ολόκληρη την Περιφέρειά μας»

admin2020

Ανάγκη άμεσης εθνικής και ευρωπαϊκής παρέμβασης για την προστασία του ελληνικού ελαιολάδου και της επιτραπέζιας ελιάς στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης της FSANZ (Proposal P1067 – Health Star Rating System)

admin2020

Η Πελοπόννησος συστήνεται στο παγκόσμιο κοινό του γκολφ μέσω της Staysure Legends Tour

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies