Μεσσηνίας

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας στο Μαγγανιακό, “η Περιφέρεια συνδράμει εκδηλώσεις δημιουργίας που αποτελούν καρπό συλλογικής προσπάθειας”

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνδράμει εκδηλώσεις δημιουργίας που αποτελούν καρπό συλλογικής προσπάθειας, όπως το φεστιβάλ του Μαγγανιακού -μιας κοινότητας με σημαντική δημιουργική δραστηριότητα των κατοίκων της, προς όφελος του τόπου τους.

Τα παραπάνω σημείωσε, μεταξύ άλλων, στον σύντομο χαιρετισμό του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, χαιρετίζοντας το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 3 Ιουνίου κατά την εναρκτήρια εκδήλωση του 2ου Φεστιβάλ Μαγγανιακού, στον Δήμο Μεσσήνης.

Η Περιφέρεια συνέδραμε οικονομικά την διοργάνωση της πιο πάνω διήμερης εκδήλωσης η οποία μεταξύ άλλων περιελάμβανε θεματικά σεμινάρια και εργαστήρια φορέων και εγχειρημάτων, πεζοπορίες σε μονοπάτια, συζητήσεις, δραστηριότητες για παιδιά, εκθέσεις, εργαστήρι υφαντικής τέχνης, προβολές, καλλιτεχνικά δρώμενα και μουσικές βραδιές.΅

Σχετικές αναρτήσεις

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

admin2020

“ Αντιγόνη” του Σοφοκλή από την Θεατρική Ομάδα «Ψυχῇ θεάτρου τέχνη» 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Κιλκίς

admin2020

Συνεδρίαση Περιφερειακού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας/ Π.Ε. Μεσσηνίας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies