ΑργολίδοςΑρκαδίαςΚορίνθουΛακωνίαςΜεσσηνίας

Περιφερειάρχης Π. Νίκας: “Μόνο θυμηδία” προκαλεί η αντίδραση του προκατόχου μουΠεριφερειάρχης Π. Νίκας: “Μόνο θυμηδία” προκαλεί η αντίδραση του προκατόχου μου

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σχολιάζοντας ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον πρώην περιφερειάρχη -και ορισμένους περιφερειακούς συμβούλους- σχετικά με τα κρούσματα κορονοϊού στη δομή φιλοξενίας μεταναστών στην Ερμιονίδα, παρατηρεί, μεταξύ άλλων, ότι η στάση που τηρεί ο προκάτοχός του προκαλεί “μόνο θυμηδία”.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης στην απάντησή του, υπογραμμίζει:

“Η επιθετικότητα, η προκλητικότητα, η στρεψοδικία, η μισαλλοδοξία του πρώην περιφερειάρχη και κάποιων ακολούθων του κατά του πρωθυπουργού, της κυβέρνησης και του περιφερειάρχη, μόνο θυμηδία προκαλούν.

Απλά θυμίζουμε πως οι δομές φιλοξενίας μεταναστών στην Κόρινθο, την Τρίπολη, το Κρανίδι και άλλες περιοχές της Πελοποννήσου, στήθηκαν επί των ημερών του και με τις ευλογίες του.

Προφανώς, όμως, τον ενοχλεί η συντονισμένη και εξόχως αποδοτική προσπάθεια αντιμετώπισης ενός τεράστιου και παγκόσμιου υγειονομικού προβλήματος, που επιτυγχάνεται με την ευρύτερη δυνατή συνεργασία”.

Σχετικές αναρτήσεις

Πυρκαγιάκος ξεσπάσει στην περιοχή Άρνα Λακωνίας

admin2020

Φωτιά εξασπάσει τώρα στο Λογκά

admin2020

Ισχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ στην Κυπαρισσία

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies