Car & MotoΜεσσηνίας

Πολύ σύντομα η αποκάλυψη του ελληνικού Chaos & Τι ακολουθεί….

Chaos: Κόβει την ανάσα το ελληνικό hypercar!

11χρονος μάζεψε 65 ευρώ για να στηρίξει το Ελληνικό hypercar

Μετά από χρόνια προσμονής και ατελείωτες εργατοώρες, η Spyros Panopoulos Automotive θα απομακρύνει την κουκούλα από το Chaos – Θα παρουσιαστεί και ηλεκτρικό city car για να ακολουθήσει προσπάθεια κατάρριψης ρεκόρ.

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για την αποκάλυψη του πολυαναμενόμενου ελληνικού hypercar των 3.000 ίππων, Chaos. Με ανακοίνωση μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο Σπύρος Πανόπουλος, ιδρυτής της ομώνυμης εταιρείας, Spyros Panopoulos Automotive… δίνει ραντεβού για την 1η Νοεμβρίου.

Μετά από χρόνια προσμονής, και ατελείωτες εργατοώρες, οι φίλοι του αυτοκινήτου θα έχουν την ευκαιρία να συστηθούν με ένα πανίσχυρο αυτοκινήτου που θα έχει… έντονο άρωμα Ελλάδας.

Όπως ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα, η πλήρης αποκάλυψη της εμφάνισης και των τεχνικών λεπτομερειών του Chaos θα γίνει μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας (δείτε εδώ).

Η απομάκρυνση της κουκούλας του Chaos θα γινόταν στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Η ακύρωσή της, ωστόσο, μετά από κραυγαλέες απουσίες γνωστών κατασκευαστών, άλλαξε τα σχέδια του Σπύρου Πανόπουλου, ο οποίος επέλεξε τα social media.

«Δίπλα» στο χάος θα υπάρχει και ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης, όπως και ένα hypercar υδρογόνου.

Επιπροσθέτως, παρουσιάστηκε και το πρόγραμμα της εταιρείας για την προσεχή χρονιά, που περιλαμβάνει παρουσίαση του Chaos στην ελληνική κυβέρνηση και προσπάθεια κατάρριψης ρεκόρ τελικής ταχύτητας στο Nurburgring.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σπύρου Πανόπουλου
«Μετά από σειρά κατοχυρώσεων πατεντών και σχεδίων και εφόσον είμαστε πλέον προστατευμένοι, είναι η ώρα να αποκαλύψουμε την δουλειά μας.

Μετά από 4 έτη σκληρής δουλειάς, η στιγμή της αποκάλυψης του CHAOS είναι πιό κοντά από ποτέ. Και με αφορμή την ματαίωση της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης (GIMS) 2021/22 που είχαμε σκοπό να κάνουμε επίσημη παρουσίαση.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 θα δημοσιευθούν εικόνες και λεπτομέρειες μέσα από την ιστοσελίδα της SP Automotive www.spyrospanopoulos.com

Το Πρόγραμμα μας το 2022-23 έχεις ως εξής.
* Παρουσίαση του αυτοκινήτου από την ελληνική κυβέρνηση.
* Παρουσίαση του αυτοκινήτου για το κοινό στο καινούριο μας κέντρο – εργοστάσιο.
* Παρουσίαση και δοκιμή από το bbc-top gear
* Προσπάθεια ρεκόρ τελικής ταχύτητας για το πιο γρήγορο αυτοκίνητο παραγωγής. (Χορηγός Red Bull)
* Προσπάθεια ρεκόρ χρόνου στην πίστα Nurburgring για το πιο γρήγορο αυτοκίνητο παραγωγής.
* Προσπάθεια ρεκόρ επιτάχυνσης στα 0-402 μέτρα για το πιο γρήγορο αυτοκίνητο παραγωγής.

Παράλληλα την ίδια μέρα 1/11/21 θα παρουσιάσουμε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης, και το υπέρ αυτοκίνητο υδρογόνου όπως και διάφορες άλλες δουλειές μας που ετοιμάζαμε τόσο καιρό αθόρυβα.

Όπως και θα μπορούμε πλέον να δεχτούμε παραγγελίες.

Ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη σας και την αναμονή σας, και την αγάπη σας και για το μεγάλο ενδιαφέρον για αυτό το τεχνολογικό αριστούργημα, το πρώτο ultracar του πλανήτη – περήφανα εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο στην Ελλάδα από Έλληνες.

“Work hard, be patient, make history”»

Αναστάσης Γαλάνης (ag@newsauto.gr)

Σχετικές αναρτήσεις

Χαμός σήμερα το μεσημέρι Καθαροδευτέρας στην Μπούκα !

admin2020

Το βράδυ της Κυριακής η Μεσσήνη φλεγόταν στον «χορό» των 9 φωτiών & στο γλέντι , στο χορό & στην διασκέδαση

admin2020

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν κατασκευή χαρταετού & Παραδοσιακοί χοροί

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies