ΜεσσηνίαςΠολιτική

Πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας της Δημάρχου Οιχαλίας Γιώτας Γεωργακόπουλου

Πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 στο Πνευματικό Κέντρο “Μ. Κάλλας” στο Μελιγαλά, η Τελετή Ορκωμοσίας της Δημάρχου, των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων και των Μελών των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Οιχαλίας. Την ορκωμοσία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.

Ο χαιρετισμός της Δημάρχου Οιχαλίας Γιώτας Γεωργακόπουλου
Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς που είστε σήμερα εδώ.
Θα ήθελα ιδιαίτερα να ευχαριστήσω το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κκ Χρυσόστομο για τη παρουσία του εδώ και θα ήθελα να τονίσω και πάλι όπως το έχω αναφέρει και στο παρελθόν, ότι επιδίωξη όλων μας πρέπει να είναι η αγαστή συνεργασία μεταξύ της Εκκλησίας και της Δημοτικής Αρχής. Ειδικά τη περίοδο που διανύουμε θεωρώ ότι χρειαζόμαστε πιο πολύ από ποτέ τη συνεργασία αυτή. Η εκκλησία έχει δείξει ότι είναι ισχυρή και ότι είναι αρωγός.
Αυτός ο όρκος που δώσαμε σήμερα, είναι πάνω από όλα όρκος καθήκοντος και δέσμευσης.
Όρκος που σηματοδοτεί τη νέα αυτή Δημοτική Θητεία, καθώς παλαιά και νέα στελέχη που συνθέτουν τη νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Οιχαλίας, θα συνεχίσουμε να δίνουμε όλοι μαζί, έναν σκληρό καθημερινό αγώνα για το Δήμο μας, με εντιμότητα, διαφάνεια, συνεννόηση, συνεργασία και αποτελεσματικότητα.

Δείτε τον χαιρετισμό της Δημάρχου Οιχαλίας Γιώτας Γεωργακόπουλου

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των πολιτικών και των φορέων των συλλόγων και πλήθος κόσμου, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν οι Βουλευτές Ιωάννης Λαμπρόπουλος και με επιστολή που έστειλαν και αναγνώστηκε ο Μίλτος Χρυσομάλλης πιο Περικλής Μαντάς, χαιρετισμό απηύθυναν Αντιπεριφερειάρχες Ανδρέας Τσουκαλάς, Στάθης Αναστασόπουλος, Άννα Καλογεροπούλου, Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, Ο νέος Δήμαρχος του Άργους Μαλτέζος, Αντιδήμαρχος Μεσσήνης Δημήτρης Αθανασακόπουλος Προέδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κώστας Μαργέλης,

Σχετικές αναρτήσεις

LIVE: Μεσσήνη: Η Ανάσταση του Χριστού στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών

admin2020

Η πρώτη Ανάσταση στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

admin2020

Πλήθος πιστών στην Ακολουθία του Επιταφίου στην Καλαμάτα

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies