Κορίνθου

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΓΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Σε συνέχεια της εκστρατείας βοήθειας των υγειονομικών δομών και αρχής γινομένης από το Γενικό Νοσοκομείου Κορίνθου, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής πραγματοποίησε χθες Τετάρτη 3 Ιουνίου παράδοση υγειονομικού υλικού όπου βρίσκονταν σε έλλειψη το τελευταίο διάστημα. Ποσότητα περί των 15.000 γαντιών προκειμένου στην υλοποίηση του έργου των γιατρών και νοσηλευτών χωρίς «δεύτερες σκέψεις» για την ασφάλειά τους.

Ο κ. Γκιολής στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του νοσοκομείου κ. Γρηγόρη Καρπούζη, και αφού δέχθηκε τις ευχαριστίες του, μεταξύ άλλων δήλωσε πως «ποτέ δεν έπαψα να νιώθω μέλος αυτής της οικογένειας όπου 15 χρόνια λειτουργούσα και αναπτυσσόμουν μαζί σας ως ιατρός αλλά και ως άνθρωπος». Τέλος τόνισε «την καίρια και σημαντική συμβολή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα καθώς και την ευαισθησία του στα θέματα υγείας όπου όλο αυτό το δύσκολο διάστημα του «covid-19» στάθηκε δίπλα σε κάθε δομή δημόσιας υγείας του Νομού μας».

Σχετικές αναρτήσεις

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Υφυπουργό αρμόδιο για θέματα Υποδομών Νίκο Ταχιάο

admin2020

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Προτάσεις επί του νομοσχεδίου για την Υγεία: Δημόσια, δωρεάν, με πραγματικές αυξήσεις και προσλήψεις

admin2020

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΑΤΟΥ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies