ΕΛΛΑΔΑΚοινωνικά

Προφυλακίζεται ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 17χρονης κοπέλας

Στη φυλακή οδηγείται, μετά την απολογία του αλλά και τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του υποστηρίζοντας πως τσακώθηκε με το θύμα με αποτέλεσμα να τη σκοτώσει.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του στην ανακρίτρια, ο γυναικοκτόνος ισχυρίστηκε ότι έχασε την ψυχραιμία του και «θόλωσε», όταν η 17χρονη εκφράστηκε με άσχημο τρόπο για τον Μωάμεθ. Ο νεαρός αλλοδαπός από το Πακιστάν απολογήθηκε για περίπου μία ώρα ενώπιον της δικαστικής λειτουργού και μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε ότι με τη 17χρονη Νικολέτα ήταν ένα αγαπημένο ζευγάρι. Παράλληλα, είπε ότι της ζητούσε να τον βοηθήσει με τα χαρτιά του, ώστε να φύγουν στην Ιταλία και να παντρευτούν.

Ο δράστης ζήλευε παθολογικά την 17χρονη κοπέλα, ήταν χειριστικός και ήθελε να ελέγχει κάθε της βήμα. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star την παρακολουθούσε ακόμη και στον χώρο εργασίας της καθώς ήθελε να ξέρει ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται.

Και όλα αυτά παρά το γεγονός πως δεν είχε άσυλο και δεν ήταν τόσο ασφαλές να κυκλοφορεί άνετα στους δρόμους. Όπως έχει γίνει γνωστό ο δράστης κυκλοφορούσε με τέσσερις διαφορετικές ταυτότητες.

Στην πρώτη ταυτότητα δήλωσε το όνομα Munasif Ashan, με ημερομηνία γέννησης 23 Ιουλίου 2001. Στη δεύτερή παρουσιάζεται ως Hasan Hasan με ημερομηνία γέννησης 01/01/1999. Στην τρίτη Μanashif Ashan με άλλη ημερομηνία γέννησης δηλαδή 01/01/2001. Στην τέταρτη ταυτότητα έχει αλλάξει το μητρώνυμο ενώ στις 4 ταυτότητες έχει δηλώσει 3 διαφορετικά πατρώνυμα. Το μόνο που δεν αλλάζει είναι η υπηκοότητά.

Σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις, τον Απρίλιο του 2019 είχε γίνει αναφορά για παραμέληση ανηλίκων στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και αφορούσε την άτυχη Νικολέτα και τον μικρό αδελφό της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 11χρονης τότε Νικολέτας και του 8χρονου αδελφού της στη Βέροια το 2018, καταδικάστηκαν δυο άνδρες αλβανικής καταγωγής 25 και 27 ετών σε κάθειρξη 53 και 12 ετών.

Όπως αποκαλύπτεται, ένας από τους κατηγορούμενους είχε κάνει αναφορά στον Άρειο Πάγο για παραμέληση των ανήλικων παιδιών αλλά δεν έχει γίνει γνωστή η τύχη της αναφοράς αυτής ούτε εάν είχαν ληφθεί μέτρα για την προστασία των παιδιών.

Η οικογένεια έφυγε τότε από την Βέροια για την Αθήνα.

Όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση, ερωτήματα προκαλεί ότι τότε η μητέρα των παιδιών δεν κλήθηκε να καταθέσει σε καμία φάση της δικαστικής διαδικασίας, αν και ο ένας από τους καταδικασμένους ήταν πρώην σύντροφός της.

Σχετικές αναρτήσεις

Μητροπολίτης Μεσσηνίας για ομόφυλα ζευγάρια: «Η εκκλησία δεν πρόκειται ποτέ να το αποδεχθεί»

admin2020

Καταρρέουν οι μύθοι για τις ΑΠΕ. Χτύπησε κόκκινο η παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ.

admin2020

ΤΕΤΑΡΤΗ 1Η ΜΑΗ –ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2024

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies