ΕιδησούλεςΜεσσηνίας

Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών: Μεγάλη συμμετοχή στην διευρυμένη διάσκεψη

Με πάρα πολύ μεγάλη συμμετοχή έγινε Η διευρυμένη Σύσκεψη της πρωτοβουλίας ενεργών πολιτών στο Δήμο της Μεσσήνης.

Όπως διαπιστώθηκε συμμετείχαν άτομα από όλους τους κομματικούς χώρους, ακόμα και από το ΚΚΕ, γεγονός που δείχνει ότι Το Κάλεσμα των ενεργών πολιτών έχει απήχηση στους δημότες και τους φορείς του δήμου Μεσσήνης, καθώς η δημοτική αρχή Αθανασόπουλου, δεν κατάφερε να απόδειξει ότι η εμπιστοσύνη που της έδειξαν οι δημότες δεν απέφερε αποτέλεσμα.

Στην Σύσκεψη διατυπώθηκαν πολλές ενδιαφέρουσες γνώμες προτάσεις και απόψεις για το τι μέλει γενέσθαι στο δήμο της Μεσσήνης, σε μία προσπάθεια ο ιστορικός Δήμος να ξεφύγει από το τέλμα που έχει περιέλθει.

Συμφωνήθηκε σύντομα να υπάρξει νέα Σύσκεψη στην οποία πιθανόν να διαμορφωθεί κείμενο – κάλεσμα προς τους δημότες να συμμετέχουν στην διαδικασία υλοποίησης του προγράμματος και των αξόνων που θα επιτρέψει σε μία νέα δημοτική αρχή να θέσει τα θεμέλια για έναν σύγχρονο, κοινωνικά ευαίσθητο δήμο Μεσσήνης.

Σχετικές αναρτήσεις

«Μήδεια του Ευριπίδη» 5η«11ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη»

admin2020

Με τη συμβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου η παράσταση «TOC²» από το Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο

admin2020

Ανακοίνωση των Οργανώσεων Μελών Τριφυλίας του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας και Ειρηνοδικείου Πλαταμώδους (Γαργαλιάνων).

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies