ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ Σε εξέλιξη τα μέτωπα σε Μεσοχώρια Ευβοίας και Αρχαία Κόρινθο

Σε εξέλιξη παραμένει η φωτιά στα Μεσοχώρια της Καρύστου στη Νότια Εύβοια, όπου χθες το μεσημέρι δόθηκε εντολή να εκκενωθεί προληπτικά το χωριό, καθώς στην περιοχή έπνεαν άνεμοι 9 μποφόρ και η φωτιά πλησίαζε τα σπίτια.

 

Στην περιοχή επιχειρούν 59 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων συμπεριλαμβανομένου του αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος της 1ης ΕΜΑΚ και 17 οχήματα. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες καθώς και υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ.

 

Σε εξέλιξη παραμένει και η φωτιά στην Αρχαία Κόρινθο, όπου κι εκεί χθες το απόγευμα δόθηκε εντολή να εκκενωθεί το χωριό Σολωμός.

 

Η πυρκαγιά καίει κυρίως ελιές και χαμηλή βλάστηση. Συνεχίζουν να επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 10 οχήματα. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες καθώς και υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ.

Σχετικές αναρτήσεις

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Δεκτές προτάσεις της ΕΣΑμεΑ σε νόμο για την Υγεία- Οι διεκδικήσεις συνεχίζονται

admin2020

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies