ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚοινωνικάΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Πώς είναι δυνατόν το 2022 το υπ. Παιδείας να κυκλοφορεί βίντεο διαπαιδαγώγησης με μεσαιωνικές αντιλήψεις

Με αφορμή το πολύ σοβαρό περιστατικό με το «εκπαιδευτικό πρόγραμμα» με τα απαράδεκτα βίντεο που στάλθηκαν να προβληθούν σε μαθητές Γυμνασίων και τελικά ανακλήθηκε μετά την κατακραυγή, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης παρενέβη στη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στη Βουλή, τονίζοντας ότι τα βίντεο αυτά περιείχαν «μεσαιωνικές αντιλήψεις».

 

Το εν λόγω βίντεο που ενέκρινε αρχικά το υπουργείο Παιδείας, περιείχε θεωρίες που ουσιαστικά λένε ότι όλα κληρονομούνται από το DNA και ότι δεν υπάρχει διαπαιδαγώγηση μέσα από την κοινωνία.

 

Πώς είναι δυνατόν το 2022 το υπ. Παιδείας να κυκλοφορεί βίντεο διαπαιδαγώγησης των μαθητών που τους λέει ότι είστε γεννημένοι να είστε αγράμματοι και όχι να μπορέσετε να αλλάξετε τη ζωή σας, ανέφερε ο Θ. Παφίλης, ζητώντας εξηγήσεις από την υπουργό Παιδείας.

 

Τοποθετούμενη για το θέμα η υπουργός Παιδείας, Ν. Κεραμέως, είπε ότι με παρέμβασή της ανακλήθηκε η έγκριση στο «πρόγραμμα», επικαλούμενη ως δικαιολογία ότι αυτό εγκρίθηκε μαζί με εκατοντάδες άλλα προγράμματα που διεξάγονται εκτός ωρολογίου προγράμματος στα σχολεία. Σε ανακοίνωση δε που εξέδωσε νωρίτερα, αναφέρεται ότι η «Ελληνική Εταιρεία Προγεννητικής Αγωγής» που επιμελήθηκε το σκοταδιστικό αυτό βίντεο είχε χρηματοδοτηθεί με μεγάλα ποσά επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικές αναρτήσεις

Λευκός Πύργος: Ο πιο διάσημος πύργος της Ελλάδας (βίντεο)

admin2020

Μητροπολίτης Μεσσηνίας για ομόφυλα ζευγάρια: «Η εκκλησία δεν πρόκειται ποτέ να το αποδεχθεί»

admin2020

Καταρρέουν οι μύθοι για τις ΑΠΕ. Χτύπησε κόκκινο η παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ.

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies