ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚοινωνικάΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

«@ρΧ!δι@ καπαμά»: Το επικό σχόλιο!!

Από χθες το πρωί έχει γίνει viral ένας ηλικιωμένος πελάτης σούπερ μάρκετ, ο οποίος κατά την έξοδό του, ρωτήθηκε από τον Λάζο Μαντικό του ΑΝΤ1 για το πως είδε τις τιμές.

Η απάντησή του «@ρΧ!δι@ καπαμά» έκανε τον γύρο των social media και την είδε ακόμα και ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Η απάντηση που έδωσε ο ηλικιωμένος κύριος, είναι απλώς επική! Και είναι μια απάντηση που μάλλον όλοι όσοι ψωνίζουν και βλέπουν τις εξωφρενικές τιμές στα ράφια, την έχουν στην άκρη του μυαλού τους.

Σήμερα το πρωί, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του καναλιού «Καλημέρα Ελλάδα» και το πρώτο πράγμα για το οποίο ρωτήθηκε ήταν το καλάθι του νοικοκυριού.

Φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί στην απάντηση του ηλικιωμένου κυρίου, λέγοντας: «Νομίζω οτι τα είπε πολύ γλαφυρά στην εκπομπή σας χθες ο καταναλωτής. Μάθαμε από τί υλικό γίνεται ο καπαμάς. Αποδίδει την πραγματικότητα. Δυστυχώς πρόκειται για μεγάλο εμπαιγμό».

Στην συνέχεια υπογράμμισε ότι η πραγματική ανακούφιση είναι η ουσιαστική αύξηση στους μισθούς και τις συντάξεις, η κατάργηση του ΦΠΑ σε Ενέργεια και είδη λαϊκής κατανάλωσης, η αξιοποίηση όλων των εγχώριων πηγών Ενέργειας. Σημείωσε τις ευθύνες των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ που ακολούθησαν την πολιτική της ΕΕ για την απελευθέρωση της αγοράς Ενέργειας, την «πράσινη μετάβαση», το χρηματιστήριο Ενέργειας και το εμπόριο ρύπων.

Στο ερώτημα αν η ακρίβεια είναι λόγω του πολέμου, απάντησε πως ο πόλεμος επιδρά, αλλά η ακρίβεια ξεκίνησε πριν από αυτόν. Πρόσθεσε ότι είναι αστείο να μπαίνουν ποσοστά στο πόσο οι αιτίες της ακρίβειας είναι στο εξωτερικό ή στο εσωτερικό της χώρας.

Σχετικές αναρτήσεις

Μητροπολίτης Μεσσηνίας για ομόφυλα ζευγάρια: «Η εκκλησία δεν πρόκειται ποτέ να το αποδεχθεί»

admin2020

Καταρρέουν οι μύθοι για τις ΑΠΕ. Χτύπησε κόκκινο η παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ.

admin2020

ΤΕΤΑΡΤΗ 1Η ΜΑΗ –ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2024

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies