Κορίνθου

ΡΩΜΑΙΚΗ ΕΠΑΥΛΗ ΚΑΤΟΥΝΙΣΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Χθες Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου κα Αθηνά Κόρκα παρευρέθηκε στην ετήσια ενημέρωση σχετικά με την φετινή χρονιά ανασκαφής στην Ρωμαϊκή Έπαυλη Κατουνίστρας Λουτρακίου.
Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε από την αρχαιολόγο κα Ζωή Ατζαματζίδου και τον κ. Κώστα Τσιαμπάση.
Μεταξύ άλλων η κα Κόρκα τόνισε πως «Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι φέτος τα ευρήματα ήταν πολύ περισσότερα και εξίσου σημαντικά όπως και τις προηγούμενες χρονιές.Ανακαλύφθηκαννέες πτυχές του συγκροτήματος δίνοντας στους αρχαιολόγους μας επιπλέον δυνατότητεςγια τιςμετέπειταέρευνεςτους»


Η Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε επίσης νωρίτερα το μουσείο Ισθμίας με την έφοροΑρχαιοτήτων Κορινθίας κα Γιώτα Κασίμη όπου συναντήθηκαν με ομάδα επιστημόνων που επεξεργάζονται τα σημαντικά αυτά ευρήματα της φετινής χρονιάς.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στέκεται αρωγός και χρηματοδότης αυτού του σημαντικού μνημείου του τόπου μας αναδεικνύοντας παράλληλα την σύνδεση του Λουτρακίου διαχρονικά με τις θερμές πηγές.

Σχετικές αναρτήσεις

Το 2ο Perseas Cup έγινε ένα στοίχημα που κερδίσαμε όλοι

admin2020

Πορεία προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

admin2020

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies