ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚορίνθουΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Σήμερα η εκδήλωση της ΚΝΕ στο «Green Theater» στην Κορινθία

Στο πλαίσιο του 47ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση στις 21 Αυγούστου, με ώρα έναρξης τις 8.30 μ.μ., στο «Green Theater» ή αλλιώς Θέατρο Αρχαίων Κλεωνών Κορινθίας. Πρόκειται για ένα σύγχρονο αίθριο θέατρο, με θέα τον μεγαλύτερο κάμπο της κεντρικής Κορινθίας και το Αρχαίο Κάστρο της Ακροκορίνθου.

 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

 

– Χαιρετισμό από τον Θοδωρή Κωτσαντή, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

 

– Αφιέρωμα στο αντιπολεμικό τραγούδι από το συγκρότημα της ΟΠ Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ.

 

– «Τραγουδώντας την ευτυχία», αφιέρωμα σε τραγούδια της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, σε καλλιτεχνική επιμέλεια Λίνας Νικολακοπούλου. Ερμηνεύει η Γιώτα Νέγκα.

 

Η είσοδος θα γίνεται με προσκλήσεις που διατίθενται από τις Οργανώσεις της ΚΝΕ, καθώς και κατά την είσοδο στον χώρο του θεάτρου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Επίσης στο χώρο της εκδήλωσης οργανώνεται η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία θα στείλει μήνυμα αλληλεγγύης και διεκδίκησης προβάλλοντας όλα τα αναγκαία μέτρα που πρέπει να παρθούν άμεσα για τους πληγέντες.

 

Στο χώρο που θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις υπάρχει ευκολία στάθμευσης. Είναι εύκολα προσβάσιμος από μεγάλες πόλεις. Απέχει σχεδόν 1 ώρα από την Αθήνα, 1 ώρα και 30 λεπτά από Πάτρα και Καλαμάτα. Ενώ από την Κόρινθο μόλις 25 λεπτά. Για την διευκόλυνση της συμμετοχής οι Οργανώσεις δρομολογούν και πούλμαν. Συγκεκριμένα:

 

Αθήνα: Αναχώρηση 5.30 μ.μ., από πλατεία Καραΐσκάκη (Μεταξουργείο). Τηλ. επικοινωνίας 6942716016

Πάτρα: Αναχώρηση 6 μ.μ., από πλατεία Τριών Συμμάχων. Τηλ. επικοινωνίας: 6980566076

Καλαμάτα: Αναχώρηση 6 μ.μ. από την Υπαπαντή. Τηλ. επικοινωνίας: 6972006221

Άγιοι Θεόδωροι – Κόρινθος: Αναχώρηση 6.45 μ.μ. από τους Αγίους Θεοδώρους ενώ στάσεις θα πραγματοποιηθούν στον Ισθμό, στα Περιβολάκια και στο Mare West. Τηλ. 6978597699.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας Αναστάσιου Γκιολή για θέματα της φοιτητικής κοινότητας

admin2020

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

admin2020

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies