Uncategorized

Σεξοβόμβα των ρινγκ «κατηγορεί» το εμβόλιο της Pfizer ότι μεγάλωσε το στήθος της

Η Έμπανι Μπρίτζες αναφέρθηκε με χιουμοριστικό τρόπο σε μια «παρενέργεια» του εμβολίου.
Η γνωστή Αυστραλή πυγμάχος, Έμπανι «Blonde Bomber» Mπρίτζες, σχολίασε με χιούμορ τα δημοσιεύματα πως το εμβόλιο της Pfizer κάνει τα γυναικεία στήθη πιο μεγάλα, βάζοντας βέβαια και την ανάλογη φωτογραφία.
Η Μπρίτζες είναι διάσημη και για τις εξωαγωνιστικές δραστηριότητές της και κυρίως τις σέξι αναρτήσεις της στα social media, όπου συχνά πυκνά επιδεικνύει το καλογυμνασμένο κορμί της.
Η Έμπανι Μπρίτζες - Sputnik Ελλάδα, 1920, 09.08.2021

Αθλητικά

Αθλήτρια με σέξι εσώρουχα τράβηξε όλα τα βλέμματα, εκτός από ένα – Βίντεο

Η 35χρονη μποξέρ έκανε στο Twitter μια αναφορά στο εμβόλιο της Pfizer (σ.σ. «Damn Pfizer») με τα αρχικά «ΙΥΚΥΚ» που σημαίνουν «αν ξέρεις, ξέρεις».
«Δεν θα πω ψέματα, αισθάνομαι τελευταία το στήθος μου να μεγαλώνει… πρέπει να είναι από το εμβόλιο, τώρα έχει νόημα» έγραψε η Μπρίτζες ποστάροντας ένα άρθρο που έγραφε πως υπάρχουν γυναίκες που ισχυρίζονται πως το εν λόγω εμβόλιο μεγάλωσε το στήθος τους.
Η αλήθεια είναι πως υπήρξαν περιπτώσεις γυναικών που ανέφεραν πως το στήθος τους μεγάλωσε ως παρενέργεια του εμβολίου, αν και όπως εξήγησαν οι ειδικοί επρόκειτο για ένα παροδικό πρήξιμο στους λεμφαδένες.

Σχετικές αναρτήσεις

Παγκόσμια Ημέρα για την Ασφάλεια και την Υγιεινή στο Χώρο Εργασίας. Η ΠΟΕΕ αναδεικνύει τη σημασία της ημέρας.

admin2020

Περιοδεία του Κώστα Τσουκαλά στην Πελοπόννησο

admin2020

«Εξέλιξη του έργου βελτίωσης στο τμήμα Ζευγολατιό – Διαβολίτσι»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies