Uncategorized

Σημαντικές χρηματοδοτήσεις για αθλητικούς χώρους στην Κορινθία

Γράφει ο Παπαδάς Παναγιώτης*

Τα τελευταία χρόνια στο Νομό Κορινθίας έχουν “έρθει” αρκετά χρήματα για την δημιουργία νέων αθλητικών χώρων, αλλά και για την αναβάθμιση κάποιων από τους ήδη υπάρχοντες. Αυτό ως γεγονός είναι ιδιαιτέρως χαρμόσυνο, καθώς παρέχει στους νέους ανθρώπους του Νομού μας και στα αθλητικά μας σωματεία την δυνατότητα να αθλούνται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις.
Μερικά από τα σημαντικά αυτά έργα είναι η ανακατασκευή του Θωδείου Σταδίου στο Λουτράκι και δύο νέων γηπέδων τένις στα Ίσθμια. Σημαντικές είναι επίσης και οι χρηματοδοτήσεις για την ανακατασκευή των γηπέδων στο Βέλο και στο Ξυλόκαστρο, ενώ στην περίπτωση του Κιάτου ο Δήμος Σικυωνίων εξασφάλισε μια πολύ σημαντική χρηματοδότηση για την δημιουργία ενός νέου σταδίου υψηλών προδιαγραφών. Όσον αφορά στα γήπεδα της Νεμέας, των Αγίων Θεοδώρων και του Κρυονερίου, έχουν ήδη ολοκληρωθεί.
Τέλος, στις αρχές του τρέχοντος μηνός ξεκίνησαν και οι εργασίες για την κατασκευή του γηπέδου της ποδοσφαιρικής ομάδας της ιδιαίτερης πατρίδας του γράφοντος, στις Αρχαίες Κλεωνές, το οποίο αποτελούσε πάγιο αίτημα των πολιτών και των αθλητών τουλάχιστον επί 15 έτη, ενώ έχει επίσης εξασφαλιστεί χρηματοδότηση για την κατασκευή ενός νέου γηπέδου τένις στην πόλη της Νεμέας.
Αξίζει σε αυτό το σημείο να σημειωθεί, ότι για την εξασφάλιση των περισσότερων από αυτές τις χρηματοδοτήσεις υπήρξε ουσιαστικότατη η συμβολή του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Βουλευτή Κορινθίας, κυρίου Χρίστου Δήμα, τον οποίο όλοι σχεδόν οι Δήμαρχοι της Κορινθίας έχουν ευχαριστήσει δημόσια για την σημαντική συμβολή του στην υλοποίηση των εν λόγω έργων.
H ύπαρξη σύγχρονων αθλητικών χώρων που να πληρούν τις δέουσες προδιαγραφές ασφαλείας είναι πολύ σημαντική ιδίως για εμάς, τους νέους ανθρώπους, αλλά και εν γένει για την πρόοδο και το επίπεδο του κορινθιακού αθλητισμού.

* Ο Παπαδάς Παναγιώτης είναι φοιτητής του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Σχετικές αναρτήσεις

Άνδρας έπεσε από μπαλκόνι διαμερίσματος

admin2020

Και όμως κάθε χρόνο και χειρότερα στις τιμές των προϊόντων. ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας

admin2020

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies