UncategorizedΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚοινωνικά

Σκάνδαλο: Παίρνουν πίσω το επίδομα των 2.000 ευρώ για τα νεογέννητα

Με μία σκανδαλώδη μεθόδευση, η κυβέρνηση έχει πάρει ουσιαστικά πίσω το μέτρο της ενίσχυσης των οικογενειών που αποκτούν μωρό.

Συγκεκριμένα, από τις αρχές Αυγούστου του 2020, με παιδαριώδεις μεθοδεύσεις, όπως π.χ. Της ελλείψεως email των δικαιούχων στις αιτήσεις που διεκπεραιώθηκαν μέσω των κρατικών μαιευτικών κλινικών, δεν έγιναν δεκτές οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν.

Στην συνέχεια, το σύστημα της ΗΔΙΚΑ παρέπεμπε τους δικαιούχους στις υπηρεσίες των δήμων προκειμένου να υποβάλουν τη σχετική αίτηση.

Εκεί όμως, οι υπηρεσίες τους ενημέρωναν ότι με έγγραφό του αρμόδιου Υπουργείου, αναστέλλεται η δυνατότητα των δημοτικών υπηρεσιών να ολοκληρώσουν τις αιτήσεις των δικαιούχων.

Με άλλα λόγια, έχει δημιουργηθεί μία κατάσταση κοροϊδίας για τους δικαιούχους του επιδόματος, με αποτέλεσμα να πηγαίνουν από τον Άννα στον Καϊάφα και τούμπαλιν και να μην βρίσκουν άκρη, ενώ ταυτόχρονα τρέχουν οι προθεσμίες για την υποβολή της αιτήσεως.

Είναι εμφανές ότι η όλη μεθόδευση που εξυφάνθηκε από το αρμόδιο υπουργείο έχει στόχο να μην καταβληθεί το επίδομα.

Σχετικές αναρτήσεις

Αναγγελίας Θυελλωδών Ανέμων ΕΜΥ

admin2020

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ: Σκέψεις για το εκσυγχρονισμό του Κληρονομικού μας Δικαίου

admin2020

Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο νέος Διοικητής ΔΙΚΕ Πελοποννήσου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies