Lifestyle

Σμαράγδα Καρύδη: Η παράκλησή της στα social media – «Ήρθε η ώρα να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη σας…» Video

Η Σμαράγδα Καρύδη από την πρώτη στιγμή υποστήριξε και διέδωσε το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι» και παρακάλεσε τους διαδικτυακούς της φίλους και τους θαυμαστές της να ακολουθήσουν τα μέτρα προστασίας, με σκοπό να αποφευχθεί η περαιτέρω εξάπλωση του κορονοϊού. Με νέα της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το απόγευμα της Τετάρτης, η αγαπημένη ηθοποιός έκανε παράκληση προς τους πλούσιους της χώρας μας να δωρίσουν χρήματα και να βοηθήσουν όσο μπορούν το σύστημα της υγείας.

«Θέλω σήμερα να απευθυνθώ στους πλούσιους Έλληνες, στους αρκετά πλούσιους Έλληνες, στους πολύ πλούσιους Έλληνες, στους Έλληνες μεγιστάνες, στους Έλληνες που δεν ξέρουν τι έχουν… ήρθε η ώρα να βάλετε το χέρι στην τσέπη παιδιά. Χρειάζεται το σύστημα πάρα πολλά πράγματα, χρειάζεται ΜΕΘ, χρειάζονται κρεβάτια, χρειάζονται φάρμακα, γάντια, μάσκες. Μπορείτε να συνεργαστείτε μεταξύ σας, να μοιράσετε τις δουλειές, να βοηθήσετε. Ήρθε η ώρα να φερθείτε όπως φέρθηκαν οι μεγάλοι ευεργέτες, όπως ο Συγγρός, τον Αβέρωφ, τον Σίνα. Έτσι και εσείς μπορεί στο μέλλον να καμαρώσετε το όνομά σας σε κάποια πλατεία, μια λεωφόρο, ένα αεροδρόμιο. Να μη μείνετε μόνο σε κάποιες φωτογραφίες από κιτρινισμένες κοσμικές στήλες παλιών περιοδικών. Κάντε το τώρα, μπορείτε. Και κυρίως κάντε το από το σπίτι! Να είστε καλά» ανέφερε χαρακτηριστικά η Σμαράγδα Καρύδη στο Instagram.

Δες το βίντεο:

Σχετικές αναρτήσεις

Καυτό bachelorette στη Μύκονο Καλαματιανής Δημοσιογράφου με τις φίλες της.

admin2020

Γιάννης Φλωρινιώτης: Πέθανε ο τραγουδιστής σε ηλικία 76 ετών

admin2020

Μουζουράκης-Κοζάρη: Το παθιασμένο φιλί και ο χορός των νεονύμφων – Δείτε το βίντεο

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies