ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚορίνθουΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Σοκ η ιατροδικαστική έκθεση: Ο Δημήτρης Βέργος Έδειρε και έσυρε στα βράχια την Γαρυφαλλιά Ψαρακου πριν την πετάξει στη θάλασσα

Φρίκη προκαλούν οι τελευταίες στιγμές που έζησε στη Φολέγανδρο η 26χρονη Γαρυφαλλιά από τον καθ’ ομολογία δολοφόνο της. Όπως αποκαλύπτεται από την ιατροδικαστική έκθεση, η άτυχη κοπέλα δεν έχασε τη ζωή της εξαιτίας μίας στιγμιαίας έκρηξης του 30χρονου, που είχε ως αποτέλεσμα να την σπρώξει, να πέσει στα βράχια και να χτυπήσει, με τον ίδιο μάλιστα να ισχυρίζεται πως τράπηκε σε φυγή όταν διαπίστωσε πως ήταν νεκρή.

Αντιθέτως, σύμφωνα με τα ευρήματα της εξέτασης της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά, με επικεφαλής τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα, η Γαρυφαλλιά ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον Βέργο. Ειδικότερα, από τα ευρήματα προκύπτει πως έφερε μώλωπα από γροθιά στο δεξί μάτι, είχε γδαρσίματα στη δεξιά πλευρά, αλλά και στην πλάτη, καθώς και ένα τραύμα 4-5 εκατοστών στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού της, το οποίο χρήζει περαιτέρω έρευνας.

Από τα χτυπήματα του συντρόφου της, η κοπέλα είχε πέσει στο έδαφος. Σύμφωνα με το συμπέρασμα του κ. Μπογιόκα, οι κακώσεις που έφερε η 26χρονη φαρμακοποιός και κυρίως αυτές στο κεφάλι ήταν ικανές να προκαλέσουν αναισθησία και έντονο άλγος.
Ωστόσο, ο 30χρονος συνέχισε και έσυρε την Γαρυφαλλιά πάνω στα βράχια, από όπου προήλθαν και τα γδαρσίματα στο σώμα της. Στη συνέχεια, τη σήκωσε και την έριξε στη θάλασσα, χωρίς τις αισθήσεις αλλά ακόμη ζωντανή. Για το λόγο αυτό, στον λάρυγγα και στα πνευμόνια βρέθηκε άφθονη ποσότητα θαλασσινού νερού, που υποδεικνύουν πως ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό.
Από την πρώτη στιγμή ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας είχε εστιάσει σε κάποιες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που έφερε η 26χρονη, οι οποίες άφηναν ανοικτό το ενδεχόμενο να είχε προηγηθεί ξυλοδαρμός της. Είχε μάλιστα ζητήσει επιπλέον φωτογραφικό υλικό από το σημείο όπου ο 30χρονος είχε ρίξει την Γαρυφαλλιά στη θάλασσα. Και τελικώς, η τελική έκθεση επιβεβαίωσε πως οι μώλωπες που έφερε οφείλονταν σε χτυπήματα από τον 30χρονο Βέργο.
Τελευταίες εξελίξεις
Στις φυλακές Κορυδαλλού αναμένεται να οδηγηθεί ο Βέργος, που κατηγορείται για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς, μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκισή του. Η απόφαση ελήφθη αφού ολοκλήρωσε την πολύωρη απολογία του, ενώ διατάχθηκε επίσης και η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης που είχε αιτηθεί ο συνήγορός του.

Σχετικές αναρτήσεις

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ_ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

admin2020

Στην τελική ευθεία οι ετοιμασίες για τον Βοχαΐτικο Βλάχικο Γάμο!

admin2020

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνο Κυρανάκη

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies