ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚοινωνικάΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Σοκ στα δικαστήρια με τον ανώτατο εν ενεργεία δικαστή που ενεπλάκη σε υπόθεση χρήσης κοκαΐνης με νεαρούς

Ανάστατα είναι τα δικαστήρια της χώρας αφότου έγινε γνωστή η είδηση πως ένας ανώτερος δικαστικός φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση χρήσης κοκαΐνης με νεαρούς στα νότια προάστια της Αθήνας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρεται να έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του δικαστικού που εντοπίστηκε από την Αστυνομία αφού είχε προηγηθεί ο έλεγχος νεαρών από άνδρες της ΔΙΑΣ σε άτομα που θεωρήθηκαν ύποπτα έξω από πολυκατοικία στα νότια προάστια.

Οι αστυνομικοί κατά τον έλεγχο εντόπισαν στην κατοχή των δύο ατόμων κοκαΐνη, ενώ όταν τους ρώτησαν από πού τα προμηθεύτηκαν, εκείνοι απάντησαν ότι τα πήραν από ένοικο της πολυκατοικίας στην οποίο βρίσκονταν μπροστά.

Έρευνα στο σπίτι του δικαστικού

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα από τους αστυνομικούς σε σπίτι όπου διέμενε ο δικαστικός και εκεί βρέθηκαν υπολείμματα της ίδιας ναρκωτικής ουσίας σε ένα μπουκάλι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ανώτερος δικαστής φέρεται να αντιμετωπίζει την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών, αλλά για προσωπική χρήση.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία,  εντοπίστηκαν τρία νεαρά άτομα να κινούνται ύποπτα κοντά στην πολυκατοικία του δικαστικού.

Περίοικοι ειδοποίησαν την ομάδα ΔΙΑΣ και όταν τα άτομα ελέγχθηκαν και πάνω τους βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης είπαν ότι τους τα έδωσε ο δικαστικός.

Ο ίδιος όταν κατέβηκε κάτω και τον ρώτησαν οι αστυνομικοί αν τους γνωρίζει αποκρίθηκε θετικά. Δικαστικός και νεαροί οδηγήθηκαν στο τμήμα, ενώ σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκε ένα μπουκαλάκι που είχε υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών.

Ο δικαστικός είναι ο αντιπροέδρος του ΣτΕ Π.Ευστρατίου…

Σχετικές αναρτήσεις

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Δεκτές προτάσεις της ΕΣΑμεΑ σε νόμο για την Υγεία- Οι διεκδικήσεις συνεχίζονται

admin2020

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies