ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΜεσσηνίαςΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Σοκ στην μικρή κοινωνία του Μελιγαλά

Ένα ισχυρό σοκ δέχτηκε την Πέμπτη το βράδυ η μικρή κοινωνία του Μελιγαλά καθώς αλλοδαπός ,μάλλον πακιστανικής καταγωγής, αφού μέθυσε, προχώρησε σε προκλήσεις έξω από ένα κατάστημα στην αγορά του Μελιγαλά φτάνοντας στο σημείο να κατεβάσεις τα παντελόνια του και να επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Στη συνέχεια προσπάθησε να μπει στο εσωτερικό του καταστήματος ακολούθησε πάλη με την επιχειρηματία και τελικά ο αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς και οδηγήθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα Καλαμάτας.

Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα που προκάλεσε και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο πλημμελειοδικείο.

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης ζήτησε αναβολή που του χορηγήθηκε και σύμφωνα με τις πηγές μας η υπόθεση θα συζητηθεί σε σύντομη ρητή δικάσιμο.

Το όλο περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ στην μικρή κοινωνία, αφού γενικά οι αλλοδαποί εργάτες γης δεν έχουν δημιουργήσει θέματα και μάλιστα αυτού του είδους μέχρι στιγμής.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Η Ακολουθία των Αχράντων Παθών στην Αριστομένη, Πεταλίδι & Μεσσήνη

admin2020

Η Ακολουθία των Αχράντων Παθών στο Μητροπολιτικό Ναό της Καλαμάτας

admin2020

Μήνυμα του βουλευτή Μεσσηνίας Μίλτου Χρυσομάλλη για το Πάσχα

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies