Κοινωνικά

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το παρασκήνιο της παράδοσής του στις Αρχές

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης βρίσκεται από τις 4 το μεσημέρι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος παραδόθηκε αυτοβούλως στις Αρχές με δεδομένο ότι ήταν θέμα χρόνου η σύλληψή του. Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του παρουσιαστή και μουσικού παραγωγού ξεκίνησε, έπειτα από την προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της δεύτερης γυναίκας που τον καταγγέλλει για δημοσίευση στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές τους στιγμές, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παρουσιάστηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, συνοδεία του δικηγόρου του. Εκεί, πραγματοποιήθηκε η σύλληψή του και ελήφθησαν δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να ξεκινήσει η κατάθεσή του στις Αρχές σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Αφού ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των εισαγγελικών Αρχών για τα περαιτέρω, σήμερα το απόγευμα ή το αύριο το πρωί.

Όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις, αναμένεται να γίνουν κατ’ οίκον έρευνες στα σπίτια του Στάθη Παναγιωτόπουλου και οι αστυνομικοί θα κάνουν “φύλλο και φτερό” υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και τυχόν σκληρούς δίσκους του παρουσιαστή.

Οι ραγδαίες αυτές εξελίξεις, ήρθαν στον απόηχο των δηλώσεων που έκανε το πρωί ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος εκπροσωπεί τη δεύτερη από τις δύο κοπέλες που προχώρησαν σε σχετική καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ, “χθες αργά το βράδυ πήγαμε και υποβάλαμε τη μήνυση για το αδίκημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων” και πρόσθεσε ότι “δεν ξέρουμε τι θα προκύψει αργότερα, περιμένουμε να δούμε τα αντανακλαστικά της Δικαιοσύνης και των Αρχών, νομίζω ότι εντός της ημέρας θα υπάρχουν εξελίξεις”.

Το παρασκήνιο
Είχε προηγηθεί ένα έντονο παρασκήνιο σχετικά με τη σύλληψη του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Και αυτό γιατί, μετά τις δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα περί ενδεχόμενων εξελίξεων εντός της ημέρας, έξω από το σπίτι του παρουσιαστή είχαν συγκεντρωθεί δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο παρουσιαστής ήθελε να αποφύγει να καταγραφεί live η σύλληψή του. Παρόμοια ήταν και η πρόθεση του αρμόδιου εισαγγελέα, με δεδομένο ότι γενικότερα οι Αρχές δεν επιθυμούν να γίνονται συλλήψεις μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους. Ως εκ τούτου, υπήρξε σχετική συνεννόηση, με τον δικηγόρο του παρουσιαστή να επικοινωνεί με τις Αρχές, διατυπώνοντας την πρόθεση του πελάτη του να παρουσιαστεί αυτοβούλως για τα περαιτέρω.

Το χρονικό της παράδοσής του στις Αρχές
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι, βγήκε από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε. Μέσα στο όχημα ήταν μόνος του, ενώ δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον ακολουθούσε διακριτικά όχημα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για κάθε ενδεχόμενο.

Τελικά οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο παρουσιαστής έφυγε από την οικία του προκειμένου να παρουσιαστεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σχετικές αναρτήσεις

Μητροπολίτης Μεσσηνίας για ομόφυλα ζευγάρια: «Η εκκλησία δεν πρόκειται ποτέ να το αποδεχθεί»

admin2020

Καταρρέουν οι μύθοι για τις ΑΠΕ. Χτύπησε κόκκινο η παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ.

admin2020

ΤΕΤΑΡΤΗ 1Η ΜΑΗ –ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2024

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies