Μεσσηνίας

Στην δομή της Κιβωτού του Κόσμου στην Καλαμάτα, βρίσκονται αυτή την ώρα αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Έφοδο πραγματοποιεί η αστυνομία στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στην Καλαμάτα, έπειτα από τις καταγγελίες για κακοποιήσεις παιδιών και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για τα οικονομικά της ΜΚΟ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η έφοδος έγινε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί και οι αστυνομικές δυνάμεις συνεχίζουν μέχρι αυτή την ώρα την έρευνα στις εγκαταστάσεις της δομής.

Έρευνα έγινε την Πέμπτη και στη δομή της Κιβωτός του Κόσμου στη Χίο από κλιμάκιο αστυνομικών της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Χίου. Η έρευνα έγινε μετά από σχετική εντολή της οικονομικής αστυνομίας, στο πλαίσιο ελέγχου των οικονομικών της Κιβωτού του Κόσμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του Mega, η δομή φιλοξενίας της «Κιβωτού του Κόσμου» στην Καλαμάτα είναι χωρίς άδεια λειτουργίας. Οι ίδιες πληγροφορίες αναφέρουν ότι παρά τις αλλεπάλληλες επισημάνσεις του δήμου Καλαμάτας και της περιφέρειας Πελοποννήσου προς την οργάνωση, απ’ ό,τι φαίνεται κανένας αρμόδιος δεν ασχολήθηκε προκειμένου να γίνουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες και να εκδοθεί η άδεια λειτουργίας της εν λόγω δομής.

Σχετικές αναρτήσεις

Ισχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ στην Κυπαρισσία

admin2020

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα ΤΕΒΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου για 12.522 οικογένειες και 21.339 ωφελούμενα άτομα

admin2020

Άμεση κινητοποίηση της Π.Ε. Μεσσηνίας στην πυρκαγιά της περιοχής Αράχοβας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies