ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑ

Στην οικογένεια της Καρολάιν η μικρή Λυδία

Η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έφυγε από το σπίτι της το πρωί της Τρίτης προκειμένου να παραδώσουν τη μικρή Λυδία στην οικογένεια της Καρολάιν.

Λίγο μετά τις 9 το πρωί η μητέρα του συζυγοκτόνου, έχοντας στην αγκαλιά της την μικρή Λυδία, έφυγε από το σπίτι της στην Αγία Παρασκευή για να παραδώσει την εγγονή της στην άλλη του γιαγιά. Όλα αυτά μια μέρα μετά την απόφαση που δίνει την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού στην οικογένεια της Καρολάιν.

Η μητέρα του πιλότου συνοδευόμενη από τον άλλο της γιο μπήκε στο αυτοκίνητο προκειμένου να παραδώσει την εγγονή της στην οικογένεια της 20χρονης. Οι οικογένειες δεν ήθελαν η παράδοση του παιδιού να γίνει μπροστά στις κάμερες και αποφάσισαν να το κάνουν διακριτικά.

Η μικρή Λυδία θα περάσει τα επόμενα χρόνια της ζωής της στον τόπο που μεγάλωσε και η αδικοχαμένη μητέρα της. Από την πλευρά τους οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου θα μπορούν να βλέπουν το παιδί μόνο στην Αλόννησο, πέντε φορές το μήνα, από τις 10:00 μέχρι τις 14:00. Θυμίζουμε ότι από τον 32χρονο έχει αφαιρεθεί προσωρινά η γονική μέριμνα.

Όλη η Αλόννησος βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειας της αδικοχαμένης κοπέλας. Η Χαρίκλεια Θεοδώρου, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλόννησου μίλησε στον ΑΝΤ1 για την απόφαση να δοθεί η προσωρινή επιμέλεια στην οικογένεια της Καρολάιν.

«Αρχίζει ένας Γολγοθάς, αλλά η Αλόννησος θα αγκαλιάσει τη μικρή Λυδία. Ωστόσο, ο ρόλος μας πρέπει να είναι διακριτικός, καθώς έχει χάσει και τους δυο γονείς. Το παιδί θα πρέπει να ξαναγεννηθεί και να “υιοθετηθεί” από ένα νέο περιβάλλον», σημείωσε.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies