Uncategorized

Στης 12μμ ώρα ο ανασχηματισμός – Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν – Όλα τα ονόματα

Στις 12:00 θα ανακοινωθεί ο ανασχηματισμός και τα ονόματα του νέου Υπουργικού Συμβουλίου στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, όπως έγινε γνωστό από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Βασίλης Κικίλιας παραμένει στο υπουργείο Υγείας. Ο Κωστής Χατζηδάκης μετακινείται από το υπουργείο Περιβάλλοντος στο υπουργείο Εργασίας. Ο Μάκης Βορίδης αναβαθμίζεται. Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μετακινείται στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, ενώ τη θέση του αναλαμβάνει ο Χρήστος Ταραντίλης. Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως ακούγεται πως μπορεί να μετακινηθεί σε άλλο πόστο, αλλά πάντως να παραμείνει στην κυβέρνηση.

Ως αμετακίνητοι εμφανίζονται ο Νίκος Δένδιας, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Κώστας Καραμανλής. Το ίδιο φαίνεται πως ισχύει και για τον Νότη Μηταράκη και τον Γιάννη Πλακιωτάκη.

Σχετικές αναρτήσεις

Άνδρας έπεσε από μπαλκόνι διαμερίσματος

admin2020

Και όμως κάθε χρόνο και χειρότερα στις τιμές των προϊόντων. ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας

admin2020

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies