ΕιδησούλεςΚοινωνικά

Στον Εισαγγελέα ο 25χρονος που σκότωσε τη 19χρονη σύντροφό του στον Πειραιά

Στον ανακριτή και τον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 25χρονος Αλβανός δράστης της νέας ανθρωποκτονίας στον Πειραιά λαμβάνοντας προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

 

Ο καθ’ ομολογίας δράστης της δολοφονίας της 19χρονης συντρόφου του, που φέρεται να δηλώνει μετανιωμένος, αναμένεται να δώσει λεπτομέρειες για το αποτρόπαιο έγκλημα το οποίο συνέβη το πρωί του Σαββάτου (3/12) στον Πειραιά.

Παράφορη ζήλια,  αλλά και τα ναρκωτικά που είχε πάρει όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, ήταν αυτά που όπλισαν το χέρι του 25χρονου για να πυροβολήσει δύο φορές την 19χρονη κοπέλα με την οποία είχαν συχνούς καυγάδες.

Ο δράστης ο οποίος συνελήφθη αφού ειδοποίησε ο ίδιος τις αρχές, είχε κρύψει το όπλο του εγκλήματος στην κατάψυξη του ψυγείου.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι όπου διέμενε το ζευγάρι ο 25χρονος πυροβόλησε την 19χρονη δύο φορές στο κεφάλι σκοτώνοντάς τη. Σύγχυση επικρατεί για το εάν μετέβη ο ίδιος στο Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου, όπου ομολόγησε το έγκλημα και παραδόθηκε ή τηλεφώνησε και έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας οι αρχές. Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες της δολοφονίας.

 

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου | ΕΡΤ

Σχετικές αναρτήσεις

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

Αλλαγές στο νοσοκομείο της κορίνθου: Προαλείφεται για πρόεδρος ο Βασίλης Νανόπουλος…;

tiresias tiresias

Πόλος τουριστικής ανάπτυξης η διώρυγα της Κορίνθου

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies