Μεσσηνίας

Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησαν σήμερα Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023, ο Υποστράτηγος του Π.Σ. Νι¬κό¬¬λαος Ρουμελιώτης, Συντονιστής Επιχειρή-σεων Πελοποννήσου, Δυτι¬κής Ελλάδος και Νήσων, καθώς και ο Αρχι-πύ¬ραρχος Δημήτριος Γεωρ¬γα¬νάς, Διοικητής της Περιφερειακής Πυρο-σβε¬στικής Διοίκησης Πελο¬πον¬νήσου, συνοδευόμενοι από τον Πύραρχο Αθανάσιο Κατσαφάδο, Διοι¬κη¬τή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μεσση-νίας.

Οι Αξιωματικοί οι οποίοι έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Μητροπολίτη, ζήτησαν την ευχή του για τα καθήκοντά τους, ενώ τόνι-σαν την ανάγκη συνεργασίας με την τοπική Εκκλησία κατά την διάρκεια της θητείας τους.
Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά για την επίσκεψη, ευχό-μ嬬¬¬¬¬νος υγεία και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους, ενώ τους συνεχάρη για την προσφορά τους στον τόπο και την πατρίδα.

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Π.Κ. ΚΑΙ Κ.Π.Δ. : Οι τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής ∆ικονοµίας µε τον Ν 5090/2024

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το 9ο Συνέδριο Δίκαιης Μετάβασης ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

«Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies