ΑργολίδοςΑρκαδίαςΚορίνθουΜεσσηνίας

Στο Μητροπολίτη Μεσσηνίας η Υπουργός Πολιτισμού

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Λίνα Μενδώνη, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής της στη Μεσσηνία.

Η κα Υπουργός και οι συνεργάτες της έτυχαν θερμής υποδοχής από το Μητροπολίτη, ενώ κατά την κατ’ ιδίαν συνάντησή τους, αντάλλαξαν απόψεις πάνω σε επίκαιρα ζητήματα πολιτισμού. Συνάμα η Υπουργόςενημέρωσε το Μητροπολίτη για την πορεία υλοποίησης των έργων συντήρησης και αναστήλωσης της Ιεράς Μονής Ελληνικών και άλλων εκκλησιαστικών μνημείων. Αντάλλαξαν επίσης απόψεις σε ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας.


Η κα Μενδώνη ενημερώθηκε και για το επιτελούμενο έργο της τοπικής εκκλησίας, ευχόμενη στον κ. Χρυσόστομο να έχει δύναμη και κάθε επιτυχία στα ποιμαντικά του καθήκοντα.

Τέλος, ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε την κα Υπουργό για την επίσκεψη, επαινώντας την πολυετή προσφορά της στον ελλαδικό πολιτισμό, ευχόμενος υγεία και επιτυχίες στα υπουργικά της καθήκοντα.

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Π.Κ. ΚΑΙ Κ.Π.Δ. : Οι τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής ∆ικονοµίας µε τον Ν 5090/2024

admin2020

Υπεγράφη η σύμβαση προϋπολογισμού 1.781.999 ευρώ για σημαντικό αρδευτικό έργο στην Π.Ε. Κορινθίας

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το 9ο Συνέδριο Δίκαιης Μετάβασης ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies