Μεσσηνίας

Στο Μητροπολίτη Μεσσηνίας Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίη¬σε σήμερα Τρίτη 14 Ιουλίου 2020, ο Υφυ-πουρ¬γός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κων/νος Σκρέκας, συνשּׁδευόμενος από το Βουλευτή Μεσσηνίας κ. Περικλή Μαντά και συνερ¬γάτες του, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στη Μεσσηνία.

Κατά τη συνάντηση, ο Μητροπολίτης ενημέρωσε τον Υφυπουργό για το έργο της τοπικής Εκκλησίας, καθώς και για τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των συνανθρώπων μας λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά και της πανδημίας του κορωνοιού. Συζητή-θη¬καν επίσης θέματα της επικαιρότητας.
Ο Υπουργός με τη σειρά του ευχαρίστησε το Μητροπο-λίτη για τη θερμή υποδοχή, εξέφρασε δε τη βούληση του Πρωθυπουρ-γού για αγαστή συνεργασία με την Εκκλησία και συνεχάρη το Σεβα-σμιώ¬τατο για τις πρωτοβουλίες και το έργο της τοπικής Εκκλησίας.

Σχετικές αναρτήσεις

Την Μεσσήνη θα επισκεφτεί ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας ΚΠΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

admin2020

6η Πανελλήνια Διημερίδα αθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ – Κλασικού Αθλητισμού στην Αρχαία Μεσσήνη

admin2020

3ο Φοιτητικό Συνέδριο Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής (22&23 Απριλίου 2024)

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies