Μεσσηνίας

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης προχωράει ο Δήμος Πύλου-Νέστορος, στο πλαίσιο στήριξης και προσφοράς στους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές των περιοχών Βασιλιτσίου, Λειβαδακίων, Χρυσοκελλαριάς και Βλαχόπουλου.
Τα προτεινόμενα είδη για συνεισφορά είναι:
• τρόφιμα μακράς διάρκειας (αλεύρι, ζυμαρικά, όσπρια, γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες, δημητριακά, παξιμάδια, πελτές τομάτας),
• είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας,
• φάρμακα
• και μάσκες.
Η συγκέντρωσή τους θα πραγματοποιηθεί στα Δημοτικά Καταστήματα των εδρών των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου (Δημαρχεία Πύλου, Κορώνης, Χώρας, Βλαχόπουλου και Χανδρινού), καθώς και στο Πνευματικό Κέντρο Μεθώνης, από την Τρίτη (10/8) έως και την Παρασκευή (20/8) και από τις 9 π.μ. έως 2 μ.μ.
Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας δήλωσε σχετικά: «Με τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, δείχνουμε την αλληλεγγύη μας στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας. Όπως κάθε φορά που έχει υπάρξει ανάγκη, έτσι και τώρα, οι υπηρεσίες μας ενεργοποιούνται, προκειμένου να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που χρειάζονται υποστήριξη».

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

admin2020

Αναγγελίας θυελλωδών ανέμων της ΕΜΥ

admin2020

Τροχαία ατύχημα τώρα Μεσσήνη

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies