Μεσσηνίας

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Στάθης Αναστασόπουλος συνόδευσετο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα, ο οποίος απέδωσε την πρέπουσα τιμή στο μνημείο των Μεσσήνιων Μακεδονομάχων, έμπροσθεν του Διοικητηρίου Καλαμάτας.
Παρευρέθηκαν επίσης οΔήμαρχος Καλαμάτας κ. Αθανάσιος Βασιλόπουλος και ο βουλευτής Μεσσηνίας κ. Μιλτιάδης Χρυσομάλλης. Ανάλογη επίσκεψη στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε και στο μνημείο των Μικρασιατών στην πλατεία της Ανάληψης.
Τα παραπάνω έγιναν στο περιθώριο της επίσκεψης του Δήμαρχου Θεσσαλονίκης στη Μεσσηνία για να περευρεθεί στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής «Αριστουργήματα ζωγραφικής από το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ.», που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής.

Σχετικές αναρτήσεις

ΝΑΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

admin2020

ΣΥΛΛΟΓΗ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

admin2020

«Π. Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα στο μέγιστο βαθμό»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies