Κορίνθου

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Κορινθίας με τον Σύλλογο Επαγγελματιών ”ΤΡΙΗΡΗΣ”.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Κορινθίας, αποτελούμενη από τον Γ.Ψυχογιό, βουλευτή Κορινθίας, την Μ. Θελερίτη, πρώην βουλεύτρια και μέλος της ΚΕ, τον Π. Σπύρου, δημοτικό σύμβουλο και τον Τ. Ξύδη, μέλος της ΟΜ Κορίνθου, ενημερώθηκε για τα προβλήματα του κλάδου στην περιοχή. Συζήτησε για τα τοπικά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα, την αναβάθμιση και την ανάπτυξη της Αρχαίας Κορίνθου και της ευρύτερης περιοχής.

Επεσήμανε με την σειρά της, την ευθύνη της Πολιτείας, της Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού και όλων των εμπλεκόμενων φορέων στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, την βελτίωση των υποδομών και την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής. Εξέφρασε την υποστήριξή της στην διαμόρφωση προτάσεων και δράσεων και στην ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο για την ανάπτυξη του πολιτιστικού τουρισμού και γενικότερα των εναλλακτικών μορφών στην περιοχή.

Τέλος, η αντιπροσωπεία από τη μεριά της τόνισε την αναγκαιότητα της ανάδειξης της Αρχαίας Κορίνθου, ως σημαντικό πόλο έλξης και ανάπτυξης όχι μόνο για το Δήμο Κορινθίων και το Νομό Κορινθίας, αλλά και για τη χώρα συνολικά.

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

admin2020

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ: Παροχή συμβουλευτικής καθοδήγησης με την εταιρεία PlanAhead

admin2020

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Υφυπουργό αρμόδιο για θέματα Υποδομών Νίκο Ταχιάο

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies