Κορίνθου

Συνάντηση εργασίας του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με στελέχη της Motor Oil

Συνάντηση εργασίας με στελέχη της Motor Oil είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Ο περιφερειάρχης ενημερώθηκε από τα στελέχη της εταιρείας -τον διευθυντή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Motor Oil Κωνσταντίνο Χατζηφώτη και το στέλεχος του εν λόγω τμήματος της εταιρείας Μιχάλη Παχνό- σχετικά με τον σχεδιασμό της να δημιουργήσει στις εγκαταστάσεις της, στους Αγίους Θεοδώρους, σταθμό παραγωγής υδρογόνου για την τροφοδοσία αρχικά βαρέων οχημάτων και μηχανημάτων.

Στη συνάντηση συζητήθηκε η εμβάθυνση συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της εν λόγω εταιρείας σε θέματα υδρογόνου, αλλά και σε άλλα ζητήματα, ενώ από την πλευρά του ο περιφερειάρχης αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη συμβολή της στην οικονομία της Περιφέρειας.

περιφερειάρχης Πελοποννήσου,Παναγιώτης Νίκας
σταθμό παραγωγής υδρογόνου

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

admin2020

Εκλογές και σύσταση σε σώμα του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σ. Π. Α. Μ. Α. Ν. Κ.

admin2020

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies