ΑθλητισμόςΜεσσηνίας

Συνάντηση με εκπροσώπους του σωματείου Αρις Καλαμάτας Π.Ε. Μεσσηνίας

Συνάντηση είχε ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος σήμερα Παρασκευή 28 Αυγούστου, στο Διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα, με εκπροσώπους του Αθλητικού Επιστημονικού Πολιτιστικού Συλλόγου “Αρις” Καλαμάτας.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο πρόεδρος του σωματείου Φώτης Μπουγάς, ο προπονητής Μιχάλης Μπακογιάννης και η αρχηγός της ομάδας Δανάη Κουτέλα, ενημέρωσαν τον αντιπεριφερειάρχη ότι από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο η ομάδα μπάσκετ γυναικών του εν λόγω συλλόγου θα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Από την πλευρά του, ο αντιπεριφερειάρχης τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη, για την εκτενή ενημέρωση και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην ομάδα τους κατά την αγωνιστική περίοδο, ενώ τους συνεχάρη για την προώθηση του αθλητισμού στον τόπο μας.

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Π.Κ. ΚΑΙ Κ.Π.Δ. : Οι τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής ∆ικονοµίας µε τον Ν 5090/2024

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το 9ο Συνέδριο Δίκαιης Μετάβασης ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

«Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies