Μεσσηνίας

Συνάντηση με το Αντιπεριφερειάρχη είχε ο Σύνδεσμο προπονητών ποδοσφαίρου της Μεσσηνία

Τα μέλη του Συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου της Μεσσηνίας επισκέφθηκαν, στα πλαίσια των εορταστικών ημερών, τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο, σήμερα 30 Δεκεμβρίου.
Αντήλλαξαν ευχές για το νέο έτος και ευχαρίστησαν την Περιφέρεια για την υποστήριξή της με υλοποίηση έργων αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων αλλά και για τις δράσεις ενίσχυσης των αθλητικών σωματείων. Ιδιαίτερη αναφορά έκαναν στο γεγονός της υποστήριξης που δέχθηκε ο Σύνδεσμος στη διενέργεια σεμιναρίων επιμόρφωσης των προπονητών, τα οποία υλοποιήθηκαν στο χώρο του αμφιθεάτρου «Αλ. Κουμουνδούρος». Ο Αντιπεριφερειάρχης με τη σειρά του εξέφρασε τις ευχές του για το νέο έτος, ευχόμενος υγεία, δημιουργικότητα και προκοπή στους ίδιους και στις οικογένειές τους.
Παρευρέθηκαν στη συνάντηση ο πρόεδρος του Συνδέσμου Άγγελος Σκαφιδάς, ο Γεν. Γραμματέας Στέλιος Παπαδόπουλος και τα μέλη Αντώνης Μαυρέας και Κωνσταντίνος Σπηλιοτόπουλος.

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

admin2020

Αναγγελίας θυελλωδών ανέμων της ΕΜΥ

admin2020

Τροχαία ατύχημα τώρα Μεσσήνη

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies