Μεσσηνίας

Συνάντηση της Δημάρχου κ.Γεωργακοπούλου με αντιπροσωπεία μαθητών του ενιαίου Λυκείου Μελιγαλά. Τη Δήμαρχο Οιχαλίας κ. Παναγιώτα Γεωργακοπούλου επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία μαθητών του Ενιαίου Λυκείου Μελιγαλά και της έθεσε τους προβληματισμούς και τις επισημάνσεις της. Η Δήμαρχος άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τους μαθητές προτείνοντας τους λύσεις και δίνοντας τους την διαβεβαίωση ότι τα αιτήματα τους στο σύνολο τους θα διευθέτηθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα. Οι μαθητές ευχαρίστησαν τη Δήμαρχο και ανέφεραν πως θα μεταφέρουν τη διαβεβαίωση της Δημάρχου και στους υπόλοιπους μαθητές και η κατάληψη θα λάβει τέλος, κατόπιν της αυθορμήτου εκδηλώσεως ενδιαφέροντος της κυρίας Δημάρχου για τα σχολικά θέματα.

Συνάντηση της Δημάρχου κ.Γεωργακοπούλου με αντιπροσωπεία μαθητών του ενιαίου Λυκείου Μελιγαλά.
Τη Δήμαρχο Οιχαλίας κ. Παναγιώτα Γεωργακοπούλου επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία μαθητών του Ενιαίου Λυκείου Μελιγαλά και της έθεσε τους προβληματισμούς και τις επισημάνσεις της.
Η Δήμαρχος άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τους μαθητές προτείνοντας τους λύσεις και δίνοντας τους την διαβεβαίωση ότι τα αιτήματα τους στο σύνολο τους θα διευθέτηθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα.
Οι μαθητές ευχαρίστησαν τη Δήμαρχο και ανέφεραν πως θα μεταφέρουν τη διαβεβαίωση της Δημάρχου και στους υπόλοιπους μαθητές και η κατάληψη θα λάβει τέλος, κατόπιν της αυθορμήτου εκδηλώσεως ενδιαφέροντος της κυρίας Δημάρχου για τα σχολικά θέματα.

Σχετικές αναρτήσεις

Στις 7 Μαΐου στο Φίλια Οιχαλίας η 3η Ποδηλατομαγιά Άνω Μεσσηνίας

admin2020

Μητροπολίτης Μεσσηνίας για ομόφυλα ζευγάρια: «Η εκκλησία δεν πρόκειται ποτέ να το αποδεχθεί»

admin2020

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies