Μεσσηνίας

Συνάντηση του Σπύρου Πώρου με τον Πρόεδρο και την Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Τριών Τέκνων Μεσσηνίας

Την Δευτέρα 13 Μαρτίου ο Υποψήφιος Βουλευτής, (ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ), Σπύρος Πώρος επισκέφθηκε τα γραφεία του Συλλόγου Γονέων τριών τέκνων Μεσσηνίας και συνομίλησε με τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Κορομηλά και την Αντιπρόεδρο κα. Καλλιόπη Αργυροπούλου.
Ο κ. Πώρος ενημερώθηκε σχετικά με τη λειτουργία και τις δράσεις του Συλλόγου καθώς επίσης και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τρίτεκνη οικογένεια, οικονομικά και όχι μόνο. Στη συζήτησή τους κυριάρχησαν θέματα που απασχολούν τις τρίτεκνες οικογένειες, με τον κ. Πώρο να συγχαίρει τον σύλλογο για την πλούσια κοινωνική δράση του.

Εκτενή αναφορά και συζήτηση έγινε σχετικά με το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ της χώρας μας, Τη θεσμική αναγνώριση των Τριτέκνων όπως και για την εξομοίωση των τριτέκνων με τους πολύτεκνους.

Ο κ. Πώρος διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Κορομηλά ότι βρίσκεται πάντα στο πλευρό των τριτέκνων όντας και ο ίδιος παιδί πολύτεκνης οικογένειας και γονέας πέντε παιδιών και ότι θα πιέσει όσο μπορεί ώστε να υλοποιηθούν τα αιτήματά τους.
Ο Πρόεδρος κ. Κορομηλάς και η Αντιπρόεδρος κα. Αργυροπούλου, του συλλόγου γονέων τριών τέκνων Μεσσηνίας, ευχαρίστησαν τον κ. Πώρο και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία τονίζοντας του να συνεχίσει με την ίδια προσφορά που τον χαρακτηρίζει όλα τα χρόνια.

Σχετικές αναρτήσεις

ΠΑΣΧΑΛΙΟΣ ΠΟΙΜΑΝΤΟΡΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

admin2020

Επίσκεψη Αντιπεριφερειαρχών στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας

admin2020

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου το αναπτυξιακό τουρνουά ποδοσφαίρου «Πάσχα 2024- Καλαμάτα»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies