Μεσσηνίας

«Συναντήσεις με την Κική Δημουλά»- ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2020

Στο πλαίσιο του θερινού εργαστήριου γλυπτικήςπου διοργανώνεται από τις 14/7/2020 έως τις 13/9/2020 στον εσωτερικό περίβολο του Κάστρου Καλαμάτας, σε συνεργασία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας με το Καλλιτεχνικό Στέκι και το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ, και μέρος του οποίου είναι αφιερωμένο στην ποιήτρια Κική Δημουλά, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Συναντήσεις με την Κική Δημουλά»σε σκηνοθεσία της Κατερίνας Πατρώνη.
Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020 υπό το φως της Πανσελήνου, στην Ακρόπολη του Κάστρου Καλαμάτας, με ελεύθερη είσοδο.
Θα προλογίσει η Έλση Δημουλά, κόρη της ποιήτριας και η σκηνοθέτης Κατερίνα Πατρώνη.
Ώρα έναρξης 8.30μ.μ.

«Συναντήσεις με την Κική Δημουλά»
Διάρκεια: 59΄
Σκηνοθεσια: Κατερίνα Πατρώνη
Έτος Παραγωγής: 2010
Μια προσωπική, εξομολογητική, αφοπλιστική συζήτηση, με την Κική Δημουλά να καταθέτει αποσπάσματα ζωής, συναισθημάτων και σκέψεων, σε μια συνεχή ροή λόγου, με τις αμφιβολίες, τις σιωπές και τις εντάσεις να αποτελούν μέρος της ταινίας και την μηχανή να παραμένει κοντά της ψάχνοντας συνεχώς με τον φακό το πρόσωπό της.

Σχετικές αναρτήσεις

Η Μπούκα Μεσσήνης στις τοπ 10 με τα πιο γαλάζια νερά στον κόσμο

admin2020

«Συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας στην πυρκαγιά της περιοχής Αράχοβας»

admin2020

ΕΡΓΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΠΗΓΕΣ ΜΠΑΡΚΑ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies