Κορίνθου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ ΑΟΣΑΚ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Θέματα που αφορούν την άρδευση των καλλιεργούμενων εκτάσεων στην Κορινθία, δεδομένης της υφιστάμενης λειψυδρίας, συζητήθηκαν στη συνάντηση που ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αναστάσιος Γκιολής είχε στα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας την Τρίτη 9 Μαρτίου με τους δημάρχους του νομού και τον πρόεδρο του ΑΟΣΑΚ (Αρδευτικός Οργανισμός Στυμφαλίας – Ασωπού Κορινθίας).
Συγκεκριμένα, στηνενλόγω συνάντηση εξετάστηκαν τα προβλήματα που δημιουργούνται από την λειψυδρία, καθώς και τρόποι ορθολογικής διαχείρισης του νερού, προκειμένου να διασφαλίζονται οι απαραίτητες για την άρδευση των καλλιεργειών ποσότητες.
Ο κ. Γκιολής δεσμεύθηκε ότι η Π.Ε. θα προβεί σε καθαρισμούς και αποκατάσταση σε όποια στοιχεία της αρδευτικής υποδομής κρίνεται ότι υπάρχει ανάγκη παρέμβασης .
Στη συνάντηση συμμετείχαν, οι δήμαρχοι Κορινθιων Βασίλης Νανόπουλος, Βέλου – Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος, Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος και Νεμέας Κώστας Φρούσιος, ο πρόεδρος του ΑΟΣΑΚ (Αρδευτικός Οργανισμός Στυμφαλίας – Ασωπού Κορινθίας) Ηλίας Ανδρικόπουλος καθώς και οι επόπτες του εν λόγω Οργανισμού Νίκος Ρόζος, Γιώργος Σάρλας και Παύλος Γιαννακάκος.

Σχετικές αναρτήσεις

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας: Roadshow στην Πελοπόννησο

admin2020

Εορτασμός της Ημέρας της Ευρώπης | Δημήτρης Πτωχός προς μαθητές: «Είμαστε δίπλα σας για να αναζητήσετε όσα μπορείτε να κάνετε εδώ, στην Πελοπόννησο, στην Ευρώπη»

admin2020

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας Αναστάσιου Γκιολή για θέματα της φοιτητικής κοινότητας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies