Uncategorized

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ.ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ κ.ΠΕΤΣΑ.

Επίσκεψη πραγματοποιήθηκε προσφάτως στην Αθήνα στο Υπουργείο Εσωτερικών, της Δημάρχου Οιχαλίας κας Γεωργακοπούλου, όπου και συνάντησε τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα και συζήτησαν σημαντικά θέματα που αφορούν το Δήμο Οιχαλίας. Η συζήτηση κυμάνθηκε σε πολύ καλό κλίμα και ο Αναπληρωτής Υπουργός δεσμεύτηκε για άμεσες παρεμβάσεις που απαιτούνται να γίνουν.

Συγκεκριμένα ο κ. Υπουργός δεσμεύτηκε να χρηματοδοτήσει άμεσα ορισμένες παρεμβάσεις σε προαύλια σχολικών συγκροτημάτων του Δήμου, αποκαταστάσεις σε εσωτερική οδοποιία και την υδροδότηση. Επίσης συζητήθηκε και η έναρξη των διαδικασιών της σύνταξης νέας μελέτης, με τις κατευθύνσεις και οδηγίες του Καθηγητή κ. Θέμελη, για την συνέχεια του έργου «Ανακατασκευή της πατρικής οικίας της Μαρίας Κάλλας».

Η Δημοτική αρχή, τηρώντας τις δεσμεύσεις της προς τους πολίτες του Δήμου Οιχαλίας προχωρά με θέληση και γοργό ρυθμό ενέργειες οι οποίες συμβάλλουν στην ανάπτυξη του Δήμου.

Σχετικές αναρτήσεις

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΝΕΜΩΝ-ΚΑΙΡΟΥ ΕΜΥ

admin2020

Στο Πολιτικό Γραφείο της CPMR στην Πάτρα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός

admin2020

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με το νέο διοικητή ΔΙΚΕ Υποστράτηγο Απόστολο Τσουλουβή

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies