Μεσσηνίας

Συνεδριάζει το Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης με τα θέματα:

Συνεδριάζει την 19η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχιακό κατάστημα & στην αίθουσα συνεδριάσεων «Δημάρχου Π. Πτωχού» που θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις της του αρθ.67 παρ.5 του Ν.3852/2010, στις 17 Αυγούστου 2023 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00, για την λήψη απόφασης στα Θέματα της ημερήσιας διάταξης:
Α.Α
ΘΕΜΑ
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ
1.
Ετήσιος προγραμματισμός προσλήψεων ανθρώπινου δυναμικού έτους 2024
ΤΣΕΛΙΟΥ-ΜΟΥΡΟΥΦΑ
2.
Ετήσιος Προγραμματισμός προσλήψεων  προσωπικού με σχέση εργασίας  ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) ή σύμβασης μίσθωσης έργου ή προσωπικού ωριαίας αποζημίωσης του δημοσίου τομέα έτους 2024.
ΤΣΕΛΙΟΥ-ΜΟΥΡΟΥΦΑ
3.
Τροποποίηση της υπ’ αρ.  7/2023 Απόφασης Δ.Σ. Μεσσήνης «Συγκρότηση Ενιαίας Σχολικής επιτροπής Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μεσσήνης» για την αντικατάσταση μελών της Σχολικής Επιτροπής.
ΤΣΕΛΙΟΥ-ΜΟΥΡΟΥΦΑ
4.
Τροποποίηση της υπ’ αρ.  72/2023 Απόφασης Δ.Σ. Μεσσήνης «Συγκρότηση Ενιαίας Σχολικής επιτροπής Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μεσσήνης» για την αντικατάσταση μελών της Σχολικής Επιτροπής.
ΤΣΕΛΙΟΥ-ΜΟΥΡΟΥΦΑ
5.
Έγκριση σκοπιμότητας σύναψης  προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την πράξη με τίτλο «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΕ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ» και έγκριση των όρων αυτής.
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
6.
Έγκριση σκοπιμότητας σύναψης  προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την πράξη με τίτλο «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΩΝ 5Χ5 ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΟΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ» και έγκριση των όρων αυτής.
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
7.
Διαγραφές βεβαιωμένων οφειλών
ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
8.
Απαλλαγή από τέλη καθαριότητας και φωτισμού ηλεκτροδοτούμενων χώρων λόγω απορίας
ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
9.
Έγκριση Έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού Δήμου Μεσσήνης του 1ου εξαμήνου 2023
ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
10.
Έγκριση του από 08-08-2023 Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής των παραδοτέων Β1 και Β2 που αφορούν το 2ο τρίμηνο 2023 της Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής (ΕΠΠΕ) της σύμβασης «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΟ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ»
ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
11.
Παραχώρηση Δημοτικών Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Μεσσήνης
ΜΑΚΡΗΣ
12.
Έγκριση πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής για το έργο: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΣΤΙΣ Τ.Κ. ΧΑΡΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΜΑΝΕΣΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ»
ΚΟΝΤΟΘΑΝΑΣΗΣ
13.
Έγκριση 3ου Α.Π.Ε και 3ου Π.Κ.Τ.Ν.Μ.Ε του έργου : «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ»
ΚΟΝΤΟΘΑΝΑΣΗΣ
14.
Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος – Προϋπολογισμού έτους 2023
ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΝΤΟΘΑΝΑΣΗΣ
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Νικόλαος Φύκιρης

Σχετικές αναρτήσεις

Παπαφλέσσεια 2024 | Δημήτρης Πτωχός: «Δίνουμε ώθηση στον κλασικό αθλητισμό, ενισχύοντας και τον αθλητικό τουρισμό»

admin2020

Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου από τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας

admin2020

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΜΥΡΤΟΠΟΤΑΜΙΑΣ-3ης ΕΟ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies