Κορίνθου

Συνελήφθησαν δύο άτομα 10- κιλά κάνναβης και -12,5- κιλά φούντες

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στην Κορινθία

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πάνω από -10- κιλά κάνναβης και -12,5- κιλά κλαδίσκων με φούντες κάνναβης

Συνελήφθησαν, προχθές (12.10.2021) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 57 και 60 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, προχθές (12.10.2021) το βράδυ, μετά από συστηματική αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, κατά την οποία αξιοποιήθηκαν κατάλληλα και συνδυαστικά στοιχεία, αλλά και αποτελέσματα φυσικών και τεχνικών μεθόδων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω διατηρούσαν αυτοσχέδιο αποξηραντήριο σε δασική έκταση του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Κορινθίας , εντός του οποίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης (φούντα), συνολικού βάρους -10.115- γραμμαρίων καθώς και ποσότητες κάνναβης (κλάδοι- φούντα), συνολικού βάρους -12.500- γραμμαρίων.

Επιπλέον, στην κατοχή τους βρέθηκαν -2- κινητά τηλέφωνά και όχημα, τα οποία κατασχέθηκαν ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 57χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -20- σπόροι κάνναβης, οι οποίοι και κατασχέθηκαν.

Τέλος, όπως προέκυψε από την προανάκριση ο 57χρονος διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών ουσιών (κάνναβης), στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, ενώ στις τηλεφωνικές του συνομιλίες, χρησιμοποιούσε συνθηματικές εκφράσεις και προκαθορισμένο κώδικα συνεννόησης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου

Σχετικές αναρτήσεις

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Υφυπουργό αρμόδιο για θέματα Υποδομών Νίκο Ταχιάο

admin2020

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Προτάσεις επί του νομοσχεδίου για την Υγεία: Δημόσια, δωρεάν, με πραγματικές αυξήσεις και προσλήψεις

admin2020

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΑΤΟΥ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies