Μεσσηνίας

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πάνω από τέσσερα κιλά κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (13.9.2022) το πρωί, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Μεσσηνίας, 55χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, ύστερα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, προέκυψε ότι ο 55χρονος δραστηριοποιούταν στην καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κάνναβης) στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας.

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης , πραγματοποιήθηκε έρευνα σε αύλιο και σε βοηθητικό χώρο της οικίας του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -2,5- μέτρων, ποσότητα κάνναβης (φούντα-κλώνοι) , συνολικού βάρους -2.595- γραμμαρίων, καθώς και ποσότητα κάνναβης (φούντα), συνολικού βάρους -1.655- γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας Ασφαλείας.

Σχετικές αναρτήσεις

Η Μπούκα Μεσσήνης στις τοπ 10 με τα πιο γαλάζια νερά στον κόσμο

admin2020

«Συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας στην πυρκαγιά της περιοχής Αράχοβας»

admin2020

ΕΡΓΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΠΗΓΕΣ ΜΠΑΡΚΑ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies