Μεσσηνίας

Συνελήφθη 20χρονος για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

Κατασχέθηκαν πάνω από -2- κιλά κάνναβης, σπρέι πιπεριού, όχημα κ.ά.

Συνελήφθη, χθες (18.5.2021) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 20χρονος ημεδαπός.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Ειδικότερα, χθες (18.5.2021) το βράδυ, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν τον 20χρονο στον σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Νομού Μεσσηνίας, να παραλαμβάνει δέμα, το οποίο περιείχε τρείς (3) ποσότητες κάνναβης (φούντα), συνολικού βάρους -2.160- γραμμαρίων και κατασχέθηκε.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε όχημα του 20χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε, σπρέι πιπεριού, ενώ στην κατοχή του, βρέθηκε κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Σχετικές αναρτήσεις

«Π. Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα στο μέγιστο βαθμό»

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

admin2020

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιβάλλοντος

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies