Κορίνθου

Συνελήφθη 59χρονος για ναρκωτικά στην …….. Βίντεο

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για τα ναρκωτικά (εσωτερική καλλιέργεια κάνναβης), η οποία περιλαμβάνει ακόμη ένα άτομο

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, -371- δενδρύλλια κάνναβης και πάνω από -5- κιλά κάνναβης

Συνελήφθη, προχθές (9.11.2020) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 59χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, προχθές (9.11.2020) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας , ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, οι παραπάνω αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε όχημα του 59χρονου, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν υπολείμματα κάνναβης.

Στη συνέχεια, σε έρευνα που ακολούθησε σε οικία που χρησιμοποιούσε ο ανωτέρω, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

-371- δενδρύλλια κάνναβης, καλλιεργούμενα σε γλάστρες, ύψους έως ένα (1) μέτρου περίπου,
ποσότητα κάνναβης, κλώνων και φύλλων κάνναβης, συνολικού βάρους -5.237- γραμμαρίων και
εξοπλισμό εσωτερικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης (ηλεκτρικοί μηχανισμοί εξαερισμού-θέρμανσης, λάμπες, ανεμιστήρες κ.α.).
Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ένας ακόμη (1) 59χρονος ημεδαπός, ενώ κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.

Σχετικές αναρτήσεις

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας: Roadshow στην Πελοπόννησο

admin2020

Εορτασμός της Ημέρας της Ευρώπης | Δημήτρης Πτωχός προς μαθητές: «Είμαστε δίπλα σας για να αναζητήσετε όσα μπορείτε να κάνετε εδώ, στην Πελοπόννησο, στην Ευρώπη»

admin2020

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας Αναστάσιου Γκιολή για θέματα της φοιτητικής κοινότητας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies