ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΗλείαςΚοινωνικάΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΝ 66ΧΡΟΝΗ

Δύο αδέλφια Τσιγγάνοι, ηλικίας 42 και 30 χρόνων, ήταν τα ανθρωπόμορφα κτήνη που εισέβαλαν τη νύχτα της Κυριακής του Πάσχα στο σπίτι μιας 66χρονης στην Ηλεία και την υπέβαλαν σε μεσαιωνικά βασανιστήρια για να τη ληστέψουν.

Οι δύο αδίστακτοι κακοποιοί, οι οποίοι βρίσκονται στα χέρια των αστυνομικών, βίαζαν διαδοχικά την άτυχη ηλικιωμένη έως τα ξημερώματα της Δευτέρας, ενώ έβαλαν φωτιά στην κουβέρτα της απειλώντας να την κάψουν ζωντανή αν δεν τους αποκάλυπτε πού έκρυβε χρήματα!

Οι δράστες της άγριας επίθεσης συνελήφθησαν χθες το πρωί στη Ζαχάρω και στη Μικρομάνη Μεσσηνίας, ύστερα από έρευνες της Ασφάλειας Πύργου και Καλαμάτας. Το στοιχείο που τους πρόδωσε ήταν ένα usb που έπεσε από τα ρούχα του ενός χωρίς να το αντιληφθεί και είχε πάνω τα αποτυπώματά του! Παράλληλα, οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στη σύλληψη των δύο αδελφών από το υλικό μιας κάμερας κλειστού κυκλώματος που κατέγραψε τον έναν τη στιγμή που κατευθυνόταν σε ΑΤΜ για να σηκώσει χρήματα με την τραπεζική κάρτα της 66χρονης.

Οι περιγραφές για τα φρικτά βασανιστήρια που υπέστη η ηλικιωμένη στα χέρια των δύο Τσιγγάνων παγώνουν το αίμα! Οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, παραβίασαν στις 11 τη νύχτα της 19ης Απριλίου την πόρτα του σπιτιού της και, αφού την ακινητοποίησαν, έβαλαν φωτιά στην κουβέρτα του κρεβατιού της για να την αναγκάσουν να τους πει πού είχε τα χρήματά της. Η γυναίκα, εκλιπαρώντας για τη ζωή της, τους παρέδωσε 200 ευρώ, καθώς και όλα τα κοσμήματά της, αξίας περίπου 300 ευρώ, ενώ αναγκάστηκε να τους δώσει και την τραπεζική κάρτα της μαζί με τον αριθμό pin.

Στη συνέχεια, ο ένας εκ των εισβολέων πήρε το αυτοκίνητο της άτυχης ηλικιωμένης και κατευθύνθηκε στο κοντινότερο ΑΤΜ της περιοχής, όπου αποπειράθηκε να κάνει ανάληψη χρημάτων με την κάρτα της, χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμο υπόλοιπο.

Ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι όσο ο άλλος δράστης περίμενε τον αδελφό του να επιστρέψει από την τράπεζα, προχώρησε στον βιασμό της 66χρονης και, όταν επέστρεψε ο συνεργός του, άρχισαν να τη βιάζουν και οι δύο διαδοχικά έως τα ξημερώματα της Δευτέρας, οπότε αποφάσισαν να τη δέσουν σε μια καρέκλα και να εξαφανιστούν!

Σχετικές αναρτήσεις

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Δεκτές προτάσεις της ΕΣΑμεΑ σε νόμο για την Υγεία- Οι διεκδικήσεις συνεχίζονται

admin2020

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies