Μεσσηνίας

Συνεχίζονται οι καθαρισμοί στο οδικό δίκτυο και στα ρέματα

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται το έργο των συνεργειών της Π.Ε. Μεσσηνίας με καθαρισμούς στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφέρειας, στο δίκτυο του ΓΟΕΒ Παμίσου και σε ρέματα και χειμάρρους.

Συγκεκριμένα, τις προηγούμενες ήμερες πραγματοποιήθηκαν εργασίες κοπής κλάδων και καθαρισμού των πρανών στις περιοχές Κάτω Μέλπειας, Διμάνδρας, Σύρριζο, Διαβολίτσι, Αρκαδική Πύλη, Πετράλωνα, Μαγγανιακό, Άγιος Σώστης, Λάμπαινα και Μελιγαλά. Επιπλέον συνεργείο που έχει αναλάβει τον καθαρισμό δρόμων και τάφρων του ΓΟΕΒ βρέθηκε στην περιοχή Βαλύρας, Πλατύ και Πιπερίτσας.

Όσον αφορά τον καθαρισμό των ρεμάτων, στα πλαίσια της αντιπλημμυρικής προστασίας μηχανήματα της ΠΕ Μεσσηνίας προέβησαν σε εργασίες στην περιοχή Θουρίας (χείμαρρος Ξερίλας), στο Αριοχώρι (ρέμα Καλπάτσι) καθώς και σε ρέματα στην περιοχή Ασπροπουλιάς και Κατσαρού.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

admin2020

Αναγγελίας θυελλωδών ανέμων της ΕΜΥ

admin2020

Τροχαία ατύχημα τώρα Μεσσήνη

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies