ΜεσσηνίαςΟικονομία

Συντάξεις: Δείτε τις νέες ημερομηνίες πληρωμής

Συντάξεις: Αλλάζει ο τρόπος πληρωμής τους – Οι νέες ημερομηνίες
Νωρίτερα θα πληρωθούν οι συντάξεις τον Απρίλιο, όπως είπε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα:

ΙΚΑ – ΟΤΕ – ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Οι συντάξεις θα καταβληθούν στις 22 Απριλίου για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9. Οι συντάξεις θα πληρωθούν στις 24 Απριλίου για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

ΟΑΕΕ – ΟΓΑ – ΕΕΤΑΑ: Οι συντάξεις θα καταβληθούν στις 27 Απριλίου

ΝΑΤ – Δημόσιο, ΔΕΗ – ΕΤΑΠ ΜΜΕ Οι συντάξεις θα καταβληθούν στις 29 Απριλίου.

«Αυτό το οποίο θα επιδιώξουμε στην πληρωμή των συντάξεων αυτού του μήνα είναι όχι μόνο να φέρουμε πιο μπροστά τις συντάξεις, αλλά, ταυτόχρονα, να τις απλώσουμε σε περισσότερο χρόνο, έτσι ώστε να μην παρατηρηθούν φαινόμενα συνωστισμού συνταξιούχων έξω από τις τράπεζες, λόγω του κορονοϊού» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Βρούτσης.

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

admin2020

Αναγγελίας θυελλωδών ανέμων της ΕΜΥ

admin2020

Τροχαία ατύχημα τώρα Μεσσήνη

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies